Следва

Да измислиш викинг, валкирия, северна кралица: дизайнерката на костюмите на The Northman Линда Муир за сагата

Синьо или розово: кралица Летисия и госпожа Радева, които не се погледнаха, но пък уцелиха бебешката гама

Снощи испанското кралско семейство посрещна Румен Радев, президент на България, и съпругата му Десислава Радева, в двореца Сарсуела.

All fashion преди 1 година

На официалните снимки от визитата, точно преди вечерята, на входа на елегантното здание позираха двете семейни двойки - тази на испанския крал, Негово Величество Фелипе VI и кралица Летисия, и тази на г-н и г-жа Радева (четете още: Обобщаваме: 5 години Десислава Радева, кое се получи и кое не).

В западната преса няма нито ред относно появата на президентската ни двойки в Испания, но за сметка но това почти всички издания коментират изключително показателното и нетипично за обичайния й стил облекло на Доня Летисия. Става дума за първата подобна рокля в гардероба на испанската кралица - дреха, супер характерна с мини дължината си, както и с нетипичната си кройка, много силно отнасяща ни като усещане към носталгичните 60-те на миналия век (четете още: Coordinated Chic: Летисия и Бриджит). Късата рокля стои превъзходно на Летисия, която има вероятно най-изящната фигура сред жените в кралските дворове на Европа, но, както коментираха колеги от западните СМИ, тя надали би се понравила на, например, Елизабет II - знайно е, че британската колега на Летисия не понася заигравки с протокола, особено провокативни (четете още: Знак на подкрепа: кралица Летисия в традиционна украинска риза вчера).


Периконова диета или защо е така изваяна кралица Летисия


Елегантната розова рокля на Летисия е много симпатична, въпреки драмата с вече поовехтелия кралски протокол, и прилича точно на тоалет, който би облякла Туиги - звездата на модата от 60-те. Двуредното закопчаване придава строгост, в противовес с коленете на показ, декоративните шевове стоят добре върху текстурата и импонират чудесно на флоралния принт, а прашно розовите велурени обувки на ток добавят зряла женственост към иначе момичешката елегантност на нейно величество, изпълнена под диктовката на Carolina Herrera, дизайнерката, която Летисия предпочита за по-официалните си прояви.
Нежността на кралицата в това розово се допълва от добре подбраните бижута - вече неколкократно показаните от Летисия интересни двойни обици от розово злато с изумруди и брилянти, отново на ушите й, стоят нежно, а допълнение към тях е едрият златен пръстен на показалеца, допускаме династичен (четете още: Да носиш рокля е изкуство: Кралица Летисия в тази дреха на цветя!).

Иначе, на същите тези кадри позират и господин и госпожа Радеви, които, незнайно защо, продължават да се държат за ръце като ученици, което дразни. Дамата е в синьо, добре скроено, но по-скоро безлично като тон облекло, странно намачкано в областта на полата и с неясно защо усукани ръкави, съчетано с груби обувки на ток и декорация панделки.  Комплименти за косата на Десислава Радева - светлите кичури й прилягат чудесно. Брошката е вероятно от сребро и стои изящно на блузата.


Как го прави Деси Радева: Да забършеш червилото си от бузата на словенския президент


Прави силно впечатление, че двете жени нито за миг не се поглеждат. По-скоро кралицата гледа Радева с изненада и любопитство, сякаш вижда нещо силно екзотично. В анкетата ни долу, коя от двете дами се справя по-добре в пастел >>>  

Анкета

Отчитайки, че пролетната пастелна палитра винаги е свежа и женствена, ви питаме: чий тоалет ви харесва повече?

More All fashion