Следва

We Love: Наоми Кембъл като Пепеляшка

Giselerama: след пауза в кариерата Жизел Бюндхен се върна в кожа и леопард за V Magazine

Жизел Бюндхен официално прекрати кариерата си на модел през 2015 г. и оттогава доста рядко успяваме да й се радваме. А беше най-скъпо платеният модел в света, преди да реши, че семейството й с Том Брейди и децата е далеч по-важно. 

 

Celebrities преди 1 година

Сега бившият ангел на Victoria's Secret се завръща с жива лятна корица за новия брой на V Magazine. На кадрите Жизел позира в бижута на Cartier, бански на Chanel, гащеризон на Dior и други модни артикули на последните колекции на гигантите в бранша. Прави го край басейна, разбира се, при това не е "мръднала" (четете още: Жизел Бюндхен на 41! Отбелязваме с 41 най-добри модни изяви на бразилката).

Когато си на двайсет, се опитваш да се впишеш в определени стандарти, да станеш част от нещо. Но когато си вече над четиридесет, се чувстваш по-комфортно. Имам чувството, че с времето само станах по-силна. И е така във всеки аспект от живота ми, споделя моделът, която скоро ще навърши 42 години, в интервюто си за писанието. 

Бюндхен направи шеметна кариера с работата си за марки като Alexander McQueen, Dolce & Gabbana, Versace, Valentino, Céline, но придоби истинска слава чрез участието си в колоритните шоута за бельото на Victoria's Secret.

Да бъдеш модел означава да се превърнеш в празно платно. Става дума за това да си позволите да се потопите дълбоко във всяка среда и всеки герой, който трябва да създадете, за да получите перфектния кадър, разказва за работата си Жизел. 

След края на кариерата си Бюндхен се фокусира върху семейството и отглеждането на деца - моделът и съпругът й Том Брейди имат 12-годишен син Бенджамин и деветгодишна дъщеря Вивиан. Жизел също така разпространява уроци по медитация и написа книга (четете още: Големите любовни истории: Том Брейди и Жизел Бюндхен).

Бюндхен отдавна не е на модния подиум, но участва в снимки за модни списания, сред които Vogue, Elle и Harper's Bazaar.

More Celebrities

Бианка Ченсори облечена, първа поява след нападението в Дисниленд

Celebrities преди 1 ден

Кание Уест и Бианка Ченсори направиха първата си публична поява след нападението над Бианка в Дисниленд. Двойката беше забелязана в Лос Анджелис в необичаен за тях вид: първо, Бианка е в солидно облекло, ако изключим къси велосипедни шорти, второ, Кание, отговарящ на образа на жена си, е в светли дрехи, въпреки че обикновено носи черно.