Следва

Книгата на Исабел Алиенде "Инес, моя душа" вече на български

Робърт Де Ниро e баща на Дрю Баримор и Кейт Бекинсейл в новата семейна драма Всичко ни е наред

Холивудската легенда Робърт Де Ниро се сдобива с цял отбор звездни имена за свои деца в новия филм на Disney...

Movies & TV преди 14 години

Холивудската легенда Робърт Де Ниро се сдобива с цял отбор звездни имена за свои деца в новия филм на Disney Всичко ни е наред.

Това са сладката Дрю Баримор, Кейт Бекинсейл и Сам Рокуел. Три на брой.

Семейната драма е изцяло посветена на взаимоотношенията между родители и пораснали деца в едно съвременно семейство.

След смъртта на майката, която е била поддържащото звено между баща и деца, родителят тръгва на пътешествие, за да ги опознае отново.

Робърт Де Ниро споделя за ролята си на бащата Франк Гууди: „Мога да разпозная себе си във Франк, разбирам през какво преминава той в отношенията си с децата и затова ролята е много интересна за мен”. Самият Де Ниро е баща на 5 деца.

„Когато гледаш как Де Ниро се разхожда в супермаркета, дърпайки пътната си чанта, как прави снимки наоколо, а после внимателно прибира фотоапарата в мъничкия му калъф, си казваш „Това е баща ми”. Толкова силно усещане за близост ти внушава”, разказва Гленис Мъри, един от продуцентите на „Всичко ни е наред”.

Дрю Баримор, която играе ролята на малката дъщеря на Франк - Роузи, от своя страна споделя: „Със сигурност не всичко им е наред на членовете на семейство Гууди и това постоянно се случва в модерните семейства. Всеки си слага маска – за мен това е и основната идея в историята.



В крайна сметка те осъзнават, че не се предполага всичко да им е наред, а да преживеят заедно това, което всеки от тях наистина изпитва. Семейството е взаимна обич и подкрепа в трудните моменти и мъката, а не само в щастливите и радостни мигове.”

В ролята на по-голямата дъщеря на Де Ниро е английската актриса, позната ни от филми като „Пърл Харбър”, “Ван Хелсинг” и “Снежен ангел” Кейт Бейкинсейл. Нейната героиня – Ейми, е директор в сферата на рекламата, която крие от баща си важни факти от семейния си живот. „Мисля, че по време на снимките наистина се почувствахме близки и свързани, като истинско семейство.

Всеки беше запленен от историята. Може би нямахме точно този опит, който имат нашите герои, но със сигурност темата за тайните в семейството, за желанието да предпазиш родителите си от притеснения и за взаимоотношенията между братя и сестри са нещо, с което всеки от нас е свързан.”, разказва Бекинсейл.

И за да е пълна семейната идилия, дъщерята на Кейт Бекинсейл – Лили Мо Шийн, е одобрена от екипа на „Всичко ни е наред” да изиграе майка си на младини в продукцията. Бекинсейл е особено нервна в деня, когато дъщеря й прави сценичния си дебют и то директно в сцена с Робърт де Ниро. „Бях абсолютно парализирана от притеснение, но тя се справи перфектно. В края на снимките ми каза - „Беше страхотно, но толкова бих искала да беше с някой известен като Джоржд Клуни например,” разказва английската актриса.

Продуценти на филма са Джани Нунари („300”, „Седем”, „Александър” на Оливър Стоун), Тед Филд („Последният самурай”, „Булката беглец”, „Джуманджи”), Виторио Сечи Гори („Животът е прекрасен”) и Гленис Мъри.
Премиерата на „Всичко ни е наред” в България е на 19 март 2010 г.

Повече информация и откъси от филма можете да намерите на фен страницата на „Всичко ни е наред” във Facebook.

Премиерата на филма в България е на 19 март, в петък.
 

More Movies & TV