Следва

We Love: водещата на Met Gala, Блейк Лайвли, и ослепителната й рокля със зодиака

Звездните съпрузи Пелц-Бекъм се появиха за пръв път публично на червения килим

Вече няколко седмици след сватбата си с Бруклин Бекъм, Никола Пелц продължава да носи само Valentino

 

Celebrities преди 1 година

Преди три седмици в Маями се състоя сватбата на милиардерската наследница Никола Пелц и звездния наследник Бруклин Бекъм. Сватбената рокля на булката от Valentino, много красива наистина, възбуди духовете не само поради изяществото и лукса си, но и защото се оказа, че е предпочетена пред рокля от марката на свекървата Victoria Beckham (четете още: Пет любопитни факта за сензационната сватбена рокля на Никола Пелц). 

Както се оказа, дизайнерът на италианската модна къща Пиерпаоло Пичоли е подготвил не само сватбената дреха на красивата Никола, но и дебюта й като омъжена жена. Става дума за голямото шоу от снощи - балът на Института по костюмите в Ню Йорк - Met Gala 2022

Този път Никола реши да се откаже от любимия си бял цвят, за да избегне препратките към сватбата. Но основният нюанс на новата колекция на Valentino - неоново розовото - е чудесен върху нея, импонира на тена, енергията, младостта й - мисиси Бекъм прилича на жива кукла с платинената си коса. В бяло от глава до пети е влюбеният млад съпруг Бруклин.  

Нежно прозирната рокля с ръкеви-наметало в "облечено" състояние изглежда доста пикантна, поради особеното, много дълбоко деколте. А щом снахата на Вики Б. разтвори ръце, прозрачният плат на роклята почти изцяло разголва тялото й.

 

More Celebrities

Бианка Ченсори облечена, първа поява след нападението в Дисниленд

Celebrities преди 9 часа

Кание Уест и Бианка Ченсори направиха първата си публична поява след нападението над Бианка в Дисниленд. Двойката беше забелязана в Лос Анджелис в необичаен за тях вид: първо, Бианка е в солидно облекло, ако изключим къси велосипедни шорти, второ, Кание, отговарящ на образа на жена си, е в светли дрехи, въпреки че обикновено носи черно.