Следва

Ким като Мерилин: какво знаем за "голата рокля" от снощи

We Love: водещата на Met Gala, Блейк Лайвли, и ослепителната й рокля със зодиака

Домакинята на бала избра тоалет от Донатела Версаче, рожденичка вчера, 2 май, точно в деня на бала.  

 

Celebrities преди 1 година

Блейк Лайвли бе водещата на Бала на Института по костюмите в Ню Йорк снощи, чест, която, да бъдем чести, й се падна доста неочаквано. Актрисата нямаше шумни премиери и блестящи светски прояви в последната година-две, и напоследък определено я засичахме повече на ежедневни разходки с третата й дъщеря. Въпреки това Анна Уинтур реши да я избере за водеща на вечерта, като едновременно получи обещанието на Райън Рейнолдс да придружи любимата си на червения килим. Обещание, което актьорът спази. В резултат - великолепие за двама, в най-добрите традиции на публичните появи за престиж в света на високата мода и високото изкуство. 


Met Gala след 6 дни: най-добрите 130 визии някога, за загрявка


Интуицията определено не подведе Уинтур, организаторката на ежегодното най-бляскаво събитие в света на модата, защото Блейк, абсолютно фантастична, мина по червения килим със съпруга си в невероятно красива рокля на Atelier Versace и събра погледите на всички, и присъстващи, и наблюдаващи отдалеч. Виждаме буквален прочит на дрескода на събитието тази тодина, а именно „Златен блясък“. Облеклото на актрисата блести шеметно в различни златисти нюанси, едновременно украсено с огледални вложки и огромен шлейф. Впечатлени сме от начина, по който едрите обици на ушите на звездата кореспондират с пищността на тоалета - толкова са впечатляващи, че се вижда от километър разстояние. Друг убийствен акцент са ръкавици с приятен градиент, вдъхновен от начина, по който е изпълнена роклята (четете още: Уличният стил на звездите: Блейк Лайвли в портокалов ретро suit).

Райън Рейнолдс на фона на съпругата си изглежда малко скромен и дори леко „скучен“ в строгия си черен смокинг с папийонка, което не го прави по-малко хубав.

Само след няколко минути се оказа, че роклята на Блейк е истински трансформърс. Не знаем в кой момент точно някой от фотографите хвана извънредно впечатляващия факт, че дрехата на Блейк на Met Gala е не просто златно одеяние, а таково, изпълнено със символи и знаци. При по-внимателно вглеждане ще видите, че пищната синкава пола е избродирана със зодиакалните съзвездия.

 Величествено, фантастично и завинаги запомнящо се. Браво на Донатела и на Блейк! We simply love it!

More Celebrities