Следва

Met Gala 2022 Best Dressed - Ирина Шейк, Глен Клоуз, Алекса Чънг и другите

Успява ли момчешката прическа на принцеса Шарлийн след мистериозното й изчезване да прикрие тъжните й очи

Умореният вид на принцесата на първото публично събитие накара наблюдателите отново да се убедят, че далеч не всичко е наред в кралското семейство на Монако.

 

Celebrities преди 1 година

Вече година кралските наблюдатели не спират да обсъждат трудностите в отношенията между принцеса Шарлийн и принц Албер II. Тъй като 44-годишната Шарлийн прекара около 10 месеца в Южна Африка миналата година, след като се зарази със сериозна инфекция по време на самостоятелно благотворително пътуване, двамата рядко са виждани заедно. След хоспитализация и лечение Шарлийн се завърна в Монако миналия ноември и замина за Швейцария почти веднага, за да получи ново лечение и да се възстанови.

Сега, за пръв път след мистериозното изчезване, кралската двойка се появи на публично място заедно. Двойката бе придружена и от седемгодишните си близнаци, принцеса Габриела и принц Жак.

За важната поява Шарлийн заложи на сив ансамбъл от сако и широк панталон с цепки. Най-много внимание привличат стилната й пикси прическа, както и елегантният грим с течна очна линия и естествен гланц за устни (четете още: Трогателната Великденска картичка на принцовете на Монако - първа поява на Шарлийн).

Напоследък Шарлийн се сблъска с редица здравословни проблеми, включително това, което дворецът по-рано описа като „състояние на дълбока обща умора“. Факт е, обаче, че много източници от Двора са категорични, че „изчезването“ на принцесата се дължи не само на здравословни проблеми, но и на конфликт с принца

More Celebrities

Внезапно слабичката Кейти Пери и пак ли за онова лекарство става въпрос

Celebrities преди 1 ден

Кейти Пери и силно вталената й фигура, демонстрирана в прозрачна мрежеста рокля на музикалните награди iHeartRadio 2024 възбудиха добре познатия ни шум около "обичайния заподозрян" - Оземпик. 

Pre-Fall 2024 на Dior и всички звездни гости на Мария Грация Кюри

Celebrities преди 1 ден

На 15 април в Ню Йорк беше показана предесенната колекция на френската модна къща Dior. Творческият директор Мария Грация Кюри събра на първия ред куп на шоуто в Бруклинския музей куп звездни посланици на марката.