Следва

Най-лошата рокля на Met Gala 2022 - на Емили Ратайковски

Най-лошо облечените на Met Gala 2022, защото да се греши е човешко, но не и когато всички те гледат

Met Gala 2022 всеки път, неизбежно сякаш, доставя на публиката гигантски дози стилистични върхове и, едновременно с това, неизбежни модни падения. Вчера обобщихме най-приятните попадения на понеделнишката вечер на Met Gala 2022, днес правим кратък визуално-текстови преглед на най-спорното, да не кажем най-лошото от тържествената модна вечер, най-важната в календара на световните модни събития, благодарение на усърдието в годините на създаделката - Анна Уинтур. "Позлатен блясък" ли, както изискваше темата? Ми, не, други неща, но не и това...  

 

Celebrities преди 1 година

Кой изглеждаше най-зле на Met Gala 2022? Кой се постара повече? Кой по-малко? Кой просто не улучи вратовръзката? Кой се изсмя шумно на темата? Нека видим, като, разбира се, обобщението за най-несполучливите е подплатено с приятелска шега, незлобливо е, няма нищо лично. Защото отчигтаме трудността на мероприятието - всички те гледат, на практика целият свят, а ти си длъжен да изпъкнеш, в нечовешката компания на всички красиви хора, които населяват планетата, в една от най-изисканите вечери на Земята. 


 Met Gala 2022 Best Dressed - Ирина Шейк, Глен Клоуз, Алекса Чънг и другите


И така, приемайки, че всички, появили се миналата вечер в Ню Йорк, са победители, ние, непоканените, но пък станали свидетели, благодарение на колегите фотографи на място, сме другарски настроените съдници.  

Бен Плат

28-годишният чаровник Бенджамин Плат бе сякаш твърде стар, за да изиграе Евън Хансън в прочутия бродуейски мюзикъл, и сякаш твърде млад за костюма си онзи ден. Липсват му монокъл и цилиндър, ако иска да е истински бизнес аристократ от Златната епоха. Иначе, белият дълъг маникюр е интересен, но няма общо с идеята. 

Баз Лурман

Режисьорът на "Елвис", "Мулен Руж" и "Великият Гетсби" (добър пробен камък за стила на Met Gala 2022) изглежда така, сякаш е имал тежък конфликт, както със своя спрей за тен, така и с шивача си.

Шон Мендес

С така избраната комбинация от нещо като лидер на маршируваща бойна група и член на актьорския състав на провинциална театрална трупа с амбиции, Шон в крайна сметка не угажда на никого, освен може би на гилдията на магьосниците, ако проиемем, че имат сбирка за БРД на някой свой член. 

Ейми Шумър

Очевидно идеята на екипа стилисти на Ейми е била да се внуши нещо като DGAF (don't give a fuck), демек готина съм без никакво усилие, но, за съжаление, нещо в комбинацията от черни слънчеви очила на закрито, правоъгълна рокля с блейзър, асиметричен подгъв, двуредно закопчаване и висящи бейзболни шевове като акценти е всякак too much, което пък обезмисля първоначалния замисъл. 

Кендъл Дженър

Облеклото всъщност е добре - може би поради готиното противопоставяне на полупрозрачния топ с обемната плътна пола - истинското престъпление тук са русите вежди на Кендъл.

Найджа Хюстън

Момчета, вземете това под внимание: една малка грешка може да повлияе на цялото впечатление и то фатално. Nyjah изглежда добре в този цвят, но скъсените панталони и огромните БЕЛИ обувки прецакват цялата пропорция на тоалета му. Не се страхувайте да носите панталоните си с нормалната им дължина, със сигурност е по-сигурно, пък и по-елегантно.  

Крис Дженър

Кой не обича леките пролетни одеалца? Да, но може би не точно украсени със скъпоценни камъни и използвани за крачки по червени килими. 

Кара Делевин

Някакъв вид разновидност на Фред Астер? Ок. Кобминирана с боядисан торс точно като на статуята от едноименния фестивал Burning Man? Мне. Иначе, имаме позлатен блясък, със сигурност. 

Кийрън Кълкин

Фенове сме на Кийрън Кълкин ("Наследници" е най-добрата причина да имаме абонамент за HBO Max) и обожаваме Dior, така че ни боли сърцето да поставим нашия любим Роман Рой в този списък. За съжаление, той изглежда прекалено набит с костюма и особено обемното двуредно горнище. Чепикът също е далеч от попадение. 

Кортни Кардашян

Въпреки че почти винаги е по-добре облечената в двойката й с Травис Баркър, Кортни миналата вечер бе категорично надмината от своята, хм, "по-добра" половинка. За да бъдем честни, това е костюм от фантацния и все по-обичан дизайнер Том Браун срещу някаква странна бежова обвивка за тяло, така че не е голям подвиг.

Илон Мъск

Без омраза към Мей, тя изглежда прекрасно. Всъщност беше направо невероятно от страна на Илон да напусне трона си в Twitter, за да облече униформа на иконом и да придружи майка си на Met Gala.

Future

Никога не сме харесвали маските за лице. И въпреки блясъка, тази със сигурност не помага на странните, подобни на счупено стъкло, ревери и ръкавици.

Джак Харлоу

Кафявото тук ни е проблемът. Спасява нещата само фактът, че поне вратовръзката не е бяла, тогава вече щеше да е ужас. 

Сара Джесика Паркър

... Сара поне се забавлява.

Емили Ратайковски

Y2K се завръщат, но бохо мънистата - не.


Най-лошата рокля на Met Gala 2022 - на Емили Ратайковски


Фредрик Робъртсън

Този мъж, когото мнозина объркаха с Драред Лето, се самоописва като „мъж, обожаващ мистерията на модата“. Само че прилича на Граймс, нищо повече. 

Камила Кабейо

Долната половина придава усещането за фриволна булчинска рокля, предвидена за градинска церемония, а горната изглежда... дишаща, но няма връзка с другото. Безсилие някакво, без ясна цел. 

Бела Хадид

Свикнали сме да виждаме Бела безупречна, и на партита, и на улицата. Самата тя е поставила невероятно високо летвата за себе си, така че всякакви гафове се забелязват супер отчетливо. Тази сложна бъркотия от кожа, перли, дължини и дантела, плюс бретон на две разделен, е ужас с епични размери.

Лени Кравиц

Няколко десетилетия рокендрол по-късно, Лени все още изглежда страхотно. За съжаление той е облечен като един от злите вампири от Twilight. 

More Celebrities

Роузи Хънтингтън и Джейсън Стейтъм, фамилията и всички членове на Spice Girls на партито за ЧРД 50 на Виктория Бекъм

Celebrities преди 1 ден

На 17 април Вики Бекъм отпразнува юбилея със семейството си, но реши да не се ограничава до това и организира парти в частния клуб Осуалд ​​в Лондон, където покани куп звездни приятели.  

Салма, Франсоа-Анри и Матилд Пино - пайети и нежност на модния Олимп

Celebrities преди 21 часа

Салма Хайек, супер сексапилна, милиардерът и нейн съпруг Франсоа-Анри Пино, и доведената дъщеря, красивата Матилд, присъстваха на гала вечеря в рамките на 60-ото Биенале на съвременното изкуство във Венеция.