Следва

Самолет на Turkish Airlines с дизайн, посветен на устойчивостта, е вече в небето

Най-лошата рокля на Met Gala 2022 - на Емили Ратайковски

Ако абсолютният моден провал може да се дефинира, ето дефиницията!

 

Celebrities преди 1 година

Нека бъдем честни, топ моделът Емили Ратайковски рядко попада в списъка на „икони на стила“ или „най-стилни знаменитости“. Очарователната звезда, дизайнер на бански костюми, писателка и феминист откровено няма късмет с гардероба си. Но тя все пак някак успяваше да избегне ярките провали. До снощи. Ета я на Met Gala 2022... Недвусмислено, това е най-лошият тоалет от снощи. 


Met Gala 2022 Best Dressed - Ирина Шейк, Глен Клоуз, Алекса Чънг и другите


Нито голямото име на дизайнера (Версаче), нито великолепната фигура на Емили, нито старанието или пък идеята да се интерпретира винтидж тенденцията спасяват нещата. Всъщност, тоалетът е представен за пръв път в колекцията на Версаче от 1992 г. и е пълен с интересни детайли: елече с мъниста и сложна пола с ниска талия. Тогава на подиума го носи моделът Ясмин Гаури.


Съжаляваме, Емили, но Джулия Фокс има най-добрата коремна преса в Холивуд


Тайното послание на тази рокля вероятно е поздравление за рождения ден на любимия дизайнер Донатела Версаче, който бе именно вчера. „Честит рожден ден на кралицата“, коментира Емили избора си в социалните мрежи. Но...  

More Celebrities

Внезапно слабичката Кейти Пери и пак ли за онова лекарство става въпрос

Celebrities преди 2 дни

Кейти Пери и силно вталената й фигура, демонстрирана в прозрачна мрежеста рокля на музикалните награди iHeartRadio 2024 възбудиха добре познатия ни шум около "обичайния заподозрян" - Оземпик. 

Pre-Fall 2024 на Dior и всички звездни гости на Мария Грация Кюри

Celebrities преди 2 дни

На 15 април в Ню Йорк беше показана предесенната колекция на френската модна къща Dior. Творческият директор Мария Грация Кюри събра на първия ред куп на шоуто в Бруклинския музей куп звездни посланици на марката.