Следва

We Love: мокрият ни сън от Maneskin Дамяно Давид и любимата в костюми от 50-те

Юпитер в Овен от 11 май и трите зодии, които ще заплуват в късметлийски води

Планетата на Голямото щастие, планетата на възможностите и просперитета, планетата на големите случвания - Юпитер - влиза в най-"огненото" съзвездие, където ще остане до края на октомври. Какво ще ни донесе това важно астрологично събитие, случващо се веднъж на 12 години?

 

Astro преди 1 година

На 11 май Юпитер, „великият благодетел“, влиза в знака на Овен за пръв път от 12 години. Астрологически това съзвездие е отговорно за предприемачеството, началото на нов цикъл в нещо, и едновременно символизира активността, ентусиазма и случванията. Просто казано: Юпитер ще донесе късмет на всички, които започват нови бизнес проекти, реализират идеи, непознати, но достатъчно интересни сами по себе си, и започват нов живот от нулата.


Цикъл на затъмненията: 30 април - 16 май, какво ни очаква и как да минем през това


Интересното е, че това, което всеки от нас ще започне да прави в тези пет месеца и половина, ще получи още по-сериозна подкрепа от прекрасния Юпитер през 2023 година, когато след кратко връщане в Риби, планетата на щастието отново ще се позиционира в Овен до 16 май, след което ще транзитира в Телец. Факт е, че в астрологията, всяко събитие има свой собствен цикъл. В знака на Овен са „възникването на идеята“ и „засаждането на зърното“, а в Телец (където Юпитер ще изгрее на 17 май 2023-та и ще остане там 12 месеца) се извършва първата „жътва“. Тоест, не очаквайте, че всичките ви начинания през тази година ще бъдат обречени на финансов успех. Това ще се случи по-нататък, но сега ще дойде голямата подкрепа под формата на щедър запас от енергия, много идеи и силна вътрешна увереност. Трябва да ги използвате!

Все пак, през пролетта на 2023 г. наистина могат да се случат приятни финансови събития: в живота на мнозина ще се появят повече комфорт, стабилност и подкрепа от началниците. Например, ако тази година вашето начинание изглежда „не на място“ (например закупуване на земя за земеделие), то следващата година Юпитер в Телец в секстил със Сатурн (аспект на помощта) може внезапно да донесе добри новини. Например, вашият шеф, съпруг, баща или общинските власти може да са в състояние да ви предоставят структурна подкрепа. Като цяло, това важи за всяко начинание, тъй като през 2022 г. Юпитер в Овен е отговорен за оптимизма, свежите идеи и развитието на нови възможности във всяка област или дейност. Независимо дали става въпрос за бизнес, покупка на имот, нова професия, брак или раждане на дете.

Ето и кои са трите знака на зодиака, надарени с особен късмет през времето на транзитиращия в Овен Юпитер, като отчитаме, разбира се, и вървящиото с даровете на съдбата бреме на отговорност.

ОВЕН

Юпитер влиза във вашия знак от 11 май до края на октомври, а след това от края на декември до 16 май 2023 г. Това означава, че два пъти през следващите 12 месеца ще имате наистина огромна помощ от Вселената под формата на голям финансов доход или международен сертификат / паспорт / гражданство / диплома (Юпитер отговаря за образованието и чуждите държави). Това означава, че можете да очаквате да подобрите благосъстоянието си чрез ново обучение или работа в международна компания или направо в чужбина. Можете също така да бъдете подкрепени от различни международни фондове, министерства и големи компании. Като цяло Овенът носи по-голяма отговорност в лицето на Юпитер - финансовото положение ще е по-добро, но ще имате и повече задължения до май 2023 година. Тези, които планират бременност, също ще имат късмет, бъдете сигурни.

ЛЪВ

Юпитер влиза в знака на Овен - огненото съзвездие, към чиито елементи принадлежи и знакът Лъв. И така, между тези две съзвездия има аспект на тригоне - най-добрият астрологичен феномен, който можете да си представите! Това е подкрепа, помощ, която очаква всеки Лъв до края на май 2023 г. Изненадващо, всички лъвове ще получат феноменален запас от енергия, който ще им позволи да местят планини. В ежедневния смисъл, Лъвовете трябва да се доверят на своя предприемачески инстинкт; а ако започвате нов бизнес проект, то бъдете сигурни, че ще имате много енергия и идеи за успех на начинанието. Освен това, Юпитер навлезе във вашия образователен и туристически сектор, така че може да се наложи да учите или да работите с чуждестранни партньори. Дори не се колебайте! Идеята е страхотна и ви очаква успех,

СТРЕЛЕЦ

Представителите на този знак също принадлежат към елемента огън, като Овен и Лъв. Затова вашата самоувереност, идейност, ентусиазъм и вдъхновение ще донесат наистина сериозен финансов успех. Бъдете сигурни - през годината ще имате голяма инвестиция в бизнес или в собствените ви деца и близки - в бъдеще това ще бъде огромен успех за цялото ви семейство. Също така същият този аспект обещава сериозно развитие на вашето хоби. Ако отдавна сте мечтали да превърнете увлечението си в бизнес, следвайте мечтата - вероятността да се превърне в реалност сега е огромна.  

More Astro