Следва

Лила и Кейт Мос на Met Gala: Лила не скри инсулиновата си помпа на червения килим, заваляха похвали

Стил урок на седмицата: незагащена бяла риза, по Ирина Шейк

Руският модел пропусна афтърпартито след Met Gala, но изглежда не по-малко луксозно в деня след същинската официална вечер. 

 

Celebrities преди 1 година

Денят след голямата Met Gala е нещо като 1 януари. Ако сте пили цяла нощ, стоели сте прави и сте танцували до припадък чак до сутринта, логично спите дълбок зимен сън на следващия ден, решени да ограничите забавлението. Ако обаче в тържествената нощ сте предпочели да се наспите, на "първи" ще сте свежи и бодри като кокичета. Теория, напълно потвърдена от Ирина Шейк.

Докато Бела Хадид и Емили Ратайковски тъкмо си пристигат по къщите след афтърпартито на  Met, Ирина вече крачи из Голямата ябълка. На самия Бал на Института по костюмите тя се появи на червения килим в радикално неочаквана кожена визия от марката, чието рекламно лице е - британската Burberry. На следващата сутрин нещата са кардинално олекотени - бяла риза, широк панталон, ниски обувки. 

Какво харесваме в този ежедневен тоалет на красивата рускиня? Отличният начин, по който иначе досадното офис облекло може да изглежда модерно, стилно, различно, готино. Тайната е проста - носим тези иначе скучновати дрехи максимално небрежно. Достатъчно е само да не се напъваме да напъхаме ризата в панталона, а да я оставим свободно да се вее отгоре (четете още: Най-добрите рекламни кампании на рожденичката Ирина Шейк). 

Шейк умее да носи свръхлукса така, сякаш това е най-естественото нещо на света. Очевидният усет към детайла, леката небрежност и отчетливият личен прочит в иначе общите тенденции, ни харесват много в случая с мисис Шейк. Припомняме, че тя умее да е секси, понякога с тениската на гаджето и ултрависоки чизми, понякога като тук, с панталон и бяла риза. Уж не е нищо одобено, но на бас, че ще се обърнем да я зяпаме, ако мине току до нас.  

More Celebrities

Драма и възторг: Катрин и всички други принцеси на Уелс в историята

Celebrities преди 23 часа

В историята е имало само 10 принцеси на Уелс. Въпреки че въпросните знатни дами вляха в монархията нова кръв и интелигентна различност, всички те са източник на очарование и... скандални клюки.