Следва

Chanel Resort 2023 - цялата колекция, директно от Монте Карло

25-те най-крейзи тоалета на Том Браун от последното ревю в Ню Йорк и защо всички полудяха по него

Грандиозното шоу на марката в Ню Йорк отпреди десетина дни напомня по-скоро на странен сън. Никога не бяхме виждали Мики Маус, интерпретиран така... 

 

Runway преди 1 година

Ако готини и прочути мъже, като Оскар Айзък, например, изведнъж решат да облекат пола, то с голяма степен на вероятност това ще бъде пола именно от Том Браун. В навечерието на Met Gala, на която партньорът на Браун - Андрю Болтън бе домакин, бидейки уредник на Института по костюмите в Музея за модерно изкуство на Ню Йорк, а темата на бала бе пряко свързана с „американската мечта”, дизайнерът показа новата си колекция Есен/Зима 2022 г. Тя е посветена на „Ню Йорк като остров на изгубените играчки - хората идват в този град, за да намерят себе си и да създадат себе си.

„Всички ние можем да изглеждаме като съвсем приемливи и нормални хора, позволявайки на нашата креативност да избледнее под повърхността на стереотипите. Но е толкова хубаво, когато намериш истинското си аз и му останеш верен“, каза Браун преди началото на шоуто. 

Това убеждение на 56-годишният творец доведе до много концептуална му поредна колекция "играчки", която в известна степен се основава дословно на идеята, вушението и външния вед на любимите ни занимавки от детството. 

Всеки път, когато гледаме ревю на изключително нашумелия напоследък американиц, имаме чувството, че сме попаднали повече в среда на видения и сънища, не на реалност. не бързайте да бърчите нос, фантазията му, така пречупена, е всъщност извънредно печеливша и страшно множго се харесва па света. Том Браун, въпреки изключителната специфика на дизайните си, прави повече пари от по-голямата част от конкурентните си марки: 263 милиона долара приходи през 2021 г.! Доказателство, че да бъдеш себе си наистина се изплаща.

В галерията ни са 25-те тоалета от последното му шоу за есента на 2022-ра, а във видеото, едни напълно магически почти 22 минути ще ви направят отново деца. Разкошно е, вижте!

More Runway

Седмица на модата в Париж Есен/Зима 2024: простата гениалност на Miu Miu

Runway преди 2 седмици

Не знаем как, но Miuccia Prada не спира да ни учудва, впечатлява и вдъхновява с желанието си да разглоби всяка колекция и всеки тоалет, независимо дали в Prada или Miu Miu, на неговите зъбчета и компоненти.