Следва

Прегръдката на Първите: Джил Байдън и Олена Зеленска в Ужгород

Изискан блясък: Моника Белучи в бургундско творение от Dolce & Gabbana в Монако

Моника Белучи излъчва блясък и елегантност на наградите Maria Callas Monaco Gala And Awards, спонсорирани от принц Албер II.

 

Celebrities преди 1 година

На церемонията в Монако 57-годишната актриса бе удостоена с наградата за най-добра женска роля за "Мария Калас: Писма и мемоари", посветен на живота на оперната дива Мария Калас.


We Love: кралицата на черното Моника Белучи


За този повод красивата италианка облече бургундско творение на приятелите си Доменико Долче и Стефано Габана. Към стайлинга си тя добави величествени бижута на Cartier, остави косата пусната, а гримът - елегантно ненатрапчив, и отново демонстрира старото като света правило - стилът е това, което ти отива!  

More Celebrities

Тенис мода номер 4 от Зендая, този път в бяло

Celebrities преди 15 часа

Тенис модното турне на Зендая вече е към своя край. Признаваме се, никога не сме се радвали толкова на буквалната мода. Стилът на актрисата, вдъхновен от тениса, за премиерата на предстоящия филм Challengers, обаче, определено е нещо много специално. През уикенда видяхме разнообразие от бели тенис визии в Милано, следващи показаното в Сидни, Париж, Рим и други столици, така че се гмурваме в приказния стилов свят на талантливата актриса, създаден от стилиста Лоу Роуч (Law Roach), за пореден път.