Следва

Прегръдката на Първите: Джил Байдън и Олена Зеленска в Ужгород

Изискан блясък: Моника Белучи в бургундско творение от Dolce & Gabbana в Монако

Моника Белучи излъчва блясък и елегантност на наградите Maria Callas Monaco Gala And Awards, спонсорирани от принц Албер II.

 

Celebrities преди 1 година

На церемонията в Монако 57-годишната актриса бе удостоена с наградата за най-добра женска роля за "Мария Калас: Писма и мемоари", посветен на живота на оперната дива Мария Калас.


We Love: кралицата на черното Моника Белучи


За този повод красивата италианка облече бургундско творение на приятелите си Доменико Долче и Стефано Габана. Към стайлинга си тя добави величествени бижута на Cartier, остави косата пусната, а гримът - елегантно ненатрапчив, и отново демонстрира старото като света правило - стилът е това, което ти отива!  

More from View Sofia

Moët & Chandon озаряват празничния сезон с вълнуващи балончета шампанско и впечатляващи събития

Food преди 1 година

Този зимен сезон Moët & Chandon за втора година празнува вълнението да бъдем заедно по празниците с поредица от впечатляващи и елегантни събития в най-големите градове по света. След Сидни, Ню Йорк, Токио, Париж и Лондон, Будапеща също беше домакин на впечатляващо събитие в наскоро реновираната сграда на унгарската опера. Темата беше „Нощ в Операта“ и събра повече от 200 гости на марката, които имаха привилегията да се насладят на селекция шампански Moët & Chandon на изискана дегустационна вечеря на самата сцена на операта.

More Celebrities

Зендая представи Challengers в Сидни, тоалетът - убийствено добър

Celebrities преди 17 часа

След впечатляващите предпремиерни изяви за втората част на "Дюн", Зендая започна промоционалното турне на нов филм - Challengers на Лука Гуаданино, в който играе главната роля. На червения килим в Сидни актрисата се появи с нов цвят на косата и в рокля Loewe, създадена специално за нея от дизайнера на марката Джонатан Андерсън.