Следва

И тя носи Prada: най-красивите колекции на Миуча Прада по повод ЧРД 73

Летен бриз, семейно щастие: новата колекция на Lasocki от ССС

Лятно ми е... 

Shopping преди 1 година

Летният бриз е едно много романтично, в природата и в емоционалния свят на човека, явление, което замисля, отнася, гали, отпуска във всеки пейзаж - градски, морски, планински... Независимо от плановете ни за почивка, колекцията пролет-лято на Lasocki, вдъхновена от нежния полъх на вятъра през лятото, е точно това галещо усещане във формата на равни сандали с тъмни подметки и декоративни катарами (в нюанси класическо черно, тревисто зелено или неоново цикламено), черно-бели чехли на ток (любимите цветове на Коко Шанел!), правоъгълни дамски чанти в ретро стил с десен от релефна кожа и отново жестока декоративна катарама (този сезон ще в цвета на "Аперол Шприц“ - може би най-хубавата напитка за лятото). Големите shopper чанти са като еспресо, а hobo чантите с текстилни дръжки - в цвят "фреш портокал“. Има и чанти на верижка, наподобяваща бижу - идилия в аксесоарен смисъл.

В линията за мъже лайтмотив е елегантният стил на яхт клубовете. Невъзможен е сезонът на почивките без мокасини, плоски сандали и маратонки с връзки, и - както подобава според летния дрескод за офиса - черните бизнес чанти трябва да бъдат заменени с такива в цвят на млечен шоколад.

Децата ще лудеят в разнообразие от модели, създадени специално за техните свободни души в най-топлите месеци: минималистични сандали с широки, удобни каишки в бежово, черно или цвят "дъвка“. За най-малките има сандали с мотив плюшено мече, напомнящи любимата мека играчка, а кецовете с мека, но стабилна подметка се обуват лесно благодарение на практичното велкро и стават за всички! За момичетата те са в нюанс на череша, а за момчетата - в тъмно синьо. Изисканите поводи на малчуганите ще бъдат преживени е мокасини и бели обувки в силует "Мери Джейн“, каквито Кейт Мидълтън определено би избрала за дъщеря си Шарлот .

Колекция пролет-лято 2022 Lasocki, Летен бриз за гардероба и душата, се предлага в магазини CCC, на ccc.eu и в мобилното приложение на бранда.

More Shopping