Путин vs Хитлер: какво каза единият, и какво другият, сравнява Радослав Бимбалов

Путин vs Хитлер: какво каза единият, и какво другият, сравнява Радослав Бимбалов

Путин, цитиран с дата днес, е Хитлер - тогава... сравнението е на рекламиста и социален наблюдател Радослав Бимбалов, от профила му във Фейсбук >>>

 

Реч на Путин, 9 май 2022: "През декември миналата година Русия призова Запада за честен диалог в търсене на компромисно решение с отчитане на взаимните интереси. Всичко беше напразно. Страните от НАТО не пожелаха да ни чуят. Те имаха съвсем други планове и ние виждахме това".

Реч на Хитлер, 4 май 1941: "Всички мои опити да постигна разбирателство именно с Англия, и дори да дойдем до приятелско сътрудничество, се разбиха в нежеланието и злата воля на една малка клика, която - поради омраза или материални съображения - отхвърляше всяко германско предложение за разбирателство, с нескриваното решение да предизвика войната на всяка цена“.

Реч на Путин, 9 май 2022: "Видимо се провеждаше подготовка за нахлуване в нашите земи, включително и Крим. НАТО започва активно военно усвояване на прилежащи територии, това беше реална заплаха при границите ни. Опасността растеше с всеки изминал ден. Русия даде отпор на подготвяната агресия, това беше единственото правилно решение - решение на силна и суверенна страна".

Киев, 2022

Реч на Хитлер, 4 май 1941: "Германското правителство узна още тогава кроените планове против Райха, а германският народ нанесе най-решителния, може би, противоудар през сегашната война“.

Варшава, 1945

"Драги поддръжници на „другата гледна точка“, точно днес е време да чуете това, което съвсем не искате да чуете. Това, от което се страхувате, макар и още не съвсем осъзнато.

Путин и Хитлер са едно и също лице. Дребно, зло, лакомо и кръвожадно същество, което се преражда от време на време, за да превръща милионите свои последователи в чудовища. Наистина ли искате това за себе си?"

Наистина ли?

Коментари: 1

Приложна магия (2022/05/09 / 14:59)
Много слаб и елементарен коментар, повърхностен направо. Принципно Бимбалов не може повече, по-добре да залага на текстове за реклами на салам, зрънчовци други подобни. На всичко отгоре, не само че не е оригинално, а е и лъжа това, което е написал. На “другата гледна точка” й казваме истината всъщност. А защо вие го публикувате остава неясно?!? Или май не толкова :)

За да коментираш, е необходимо да влезеш в профила си. Ако все още нямаш такъв, използвай линка "Регистрация" по-долу.