Следва

На кралица Летисия й се случи големият моден кошмар - да облече дреха, която носи и друга жена на същото събитие

Ще роди всеки момент, но не сменя минито: Риана в нов гол вариант

Никакъв компромис с възприетия бременен стил! Макар че до раждането на първото бебе на Риана остават броени дни, звездата няма никакво намерение да изневери на начина, по който се харесва, преминавайки през щастливото очакване - корем, цици, крачета - всичко вън! 

Celebrities преди 1 година

Музикалната звезда бе заснета миналата вечер с любимия A$AP Rocky. Двойката излезе да хапне по повод Деня на майката, който се отбелязва на 8 май в САЩ.

34-годишната певица пристигна в ресторант Giorgio Baldi в Санта Моника в блестящ мрежест комплект, подписан от Miu Miu, и обилно демонстриращ всичко, което би могло да бъде демонстрирано в този характерен период от живота на жената. От модните аксесоари Риана избра ефектен чокър, кожено палто и сандали на висок ток на Кристиан Лобутен. Чантата, очевидно, е от Balenciaga, а най-любопитен, поне за нас, е широкият кожен колан, който подпира корема на Рири - възникна дискусия дали певицата го приема повече като аксесоар към бляскавия ансамбъл или по-скоро подпира наистина много вече големия корем, който, освен голям, е и тежък.  


Oh, baby! Риана е корица на Vogue, цялото интервю >>>



По-широчки шорти този път: Риана, екстремните токчета, ASAP Rocky и коремчето


Риана наскоро коментира избора си да не носи типичните дрехи за бременни. „Когато разбрах, че съм бременна, си помислих: „Няма как да пазарувам от дрехите за родилки. Съжалявам, но настройката ми е твърде забавна. Няма да позволя тази част от мен да изчезне, само защото тялото ми се променя... Надявам се, че можем да предефинираме това, което се счита за „прилично“ за бременните жени“, каза тя пред Vogue.

Риана е в последния месец от бременността си. Това ще бъде първото й дете от Айсап Роки, с когото има връзка от 2020 г.

 

More Celebrities

Бианка Ченсори облечена, първа поява след нападението в Дисниленд

Celebrities преди 9 часа

Кание Уест и Бианка Ченсори направиха първата си публична поява след нападението над Бианка в Дисниленд. Двойката беше забелязана в Лос Анджелис в необичаен за тях вид: първо, Бианка е в солидно облекло, ако изключим къси велосипедни шорти, второ, Кание, отговарящ на образа на жена си, е в светли дрехи, въпреки че обикновено носи черно.