Следва

Руснаците прекръстиха световните списания и "решиха" проблема с лицензите

Издислав: Травис Скот и един милион хризантемите му за Кайли Дженър

Какво е това, ако не любов? 

 

Celebrities преди 1 година

Просто погледнете този красив жест от хулигана-рапър Травис Скот към жената, която обича, Кайли Дженър. Гигантски букети от снежнобели хризантеми украсиха откритата тераса на звездното семейство и накараха най-малката от сестрите Кардашян да онемее от щастие. „Това беше най-хубавият Ден на майката някога“, написа Кайли в социалните мрежи.

Травис, подготвен много сериозно, организира незабравима празнична вечер за своите момичета: Кайли и малката Сторми с радост заеха красивите си места с изглед към басейна и се подготвиха за празнична трапеза, обградени от грамадни туфи бял цвят. 

Извод: дисизлав! Мъже, просто е, ние обичаме цветя, от тях блестят очите ни. Ако не са един милион, не пречи. Важното е да има идея. И да се реализира!   

 

More from View Sofia

Sex Sells: 15-те най-провокативни рекламни кампании в историята на модата

All fashion преди 1 година

Прави ли ви впечатление, че модните кампании с много голота почти изчезнаха в последните години? Да, има провокативни, има шантави, но няма откровено разголени, по-скоро няма много. За разлика отпреди, да речем, 20 години, когато дизайнерите се надпреварваха да интерпретират темата за голото тяло в своите кампании. Петъчно разглеждаме най-провокативните промо кадри в историята, в опит да обясним защо секс-тенденцията бе толкова силна тогава, а и има потенциала да се върне отново с пълна сила >>> 

More Celebrities

Внезапно слабичката Кейти Пери и пак ли за онова лекарство става въпрос

Celebrities преди 16 часа

Кейти Пери и силно вталената й фигура, демонстрирана в прозрачна мрежеста рокля на музикалните награди iHeartRadio 2024 възбудиха добре познатия ни шум около "обичайния заподозрян" - Оземпик. 

Pre-Fall 2024 на Dior и всички звездни гости на Мария Грация Кюри

Celebrities преди 13 часа

На 15 април в Ню Йорк беше показана предесенната колекция на френската модна къща Dior. Творческият директор Мария Грация Кюри събра на първия ред куп на шоуто в Бруклинския музей куп звездни посланици на марката.