Следва

Миналото: как Пикасо създаде Белия гълъб, световен символ на мира

Avatar: The Way of Water, първият тийзър-трейлър

Не, не е сън

Movies & TV преди 1 година

Не, не е сън. Нетърпеливо чаканото продължение на Аватар на Джеймс Камерън най-накрая има официално заглавие, Аватар: Пътят на водата, а първият официален тийзър-трейлър най-накрая стигна Youtube. What a time to be alive, както се казва. Няма значение дали харесвате първия филм, защото той остава поразителен с визуалната си и кинематографична стойност и преди 13 години стана най-касовият филм на всички времена. 

На тазгодишния CinemaCon Джеймс Камерън показа първите кадри от продължението и, както се очаква, първоначалните реакции на феновете е абсолютна убеденост, че това ще е още един визуален шедьовър. Официален синопсис на филма разкрива, че е изминало десетилетие, откакто за последно видяхме Джейк (Сам Уортингтън) и Нейтири (Зоуи Салданя) и двойката вече има собствено семейство. Кадрите подчертават настръхващи нови пейзажи, много от които са на или под вода, носейки със себе си нова дива природа и напълно различна динамика между На'ви и човешките герои – включително някои изненадващи завръщащи се герои. Камерън обещава изобилие от фантастична красота и ултракачествено 3D, кой или какъв ще бъде антагонистът на филма тепърва ще се разкрива. Ето го трейлърът:

More from View Sofia

Евровизия се нуждае от нов химн, конкурсът е в ход, наградата - чудна

Music преди 4 години

Тази година се чества 70-тата годишнина от създаването на Европейския съюз за радио и телевизия (EBU). Организацията обединява публичните телевизии и радиа в Европа и е главният организатор на най-голямата музикална надпревара в света - Евровизия.

Гордън Рамзи се завръща и ни поднася още по-дръзки приключения в глобалната кулинарна експедиция "Гордън Рамзи: Кулинарният Изследовател"

Movies & TV преди 3 години

Този път Рамзи се отправя на пътешествия и пиршества в Тасмания, Южна Африка, Индонезия, Луизиана, Норвегия, Индия и Гвиана

More Movies & TV

"Луда по онова момче": Рене Зелуегър пак ще е Бриджит Джоунс

Movies & TV преди 3 седмици

Рене Зелуегър пак ще е Бриджит Джоунс – създателите току що обещаха четвърти филм от поредицата, съобщи Daily Mail. Феновете на комедията ще се радват и на Колин Фърт и Хю Грант в продължението, четем подробностите.