Най-екстравагантното и секси от Дуа Липа и световното й турне дотук

Най-екстравагантното и секси от Дуа Липа и световното й турне дотук

Какво по-приятно от дълго и атрактивно световно турне на извънредно красива жена, талантлива певица, модна икона? Мхм, не чак толкова много неща, май. Затова проследяваме някои от най-силните моменти (в и извън работно време) на ключовата в музикалната индустрия британка от албански произход Дуа Липа (Dua Lipa) от текущото й турне Future Nostalgia

Очевидно събитията с хилядна публика, присъстваща на живо, се връщат в света и слава Богу. Едно подобно очаквано и примамливо звездно събитие е световното турне на Дуа Липа - албумът й Future Nostalgia излезе през 2020 г., но планираните промо концерти по повода бяха отложени във времето заради Omicron. Това доведе до активирането на дигитални проекти от нейна страна, като последният беше Service95; седмичен бюлетин, подкаст и уебсайт, който описва най-готините места за хранене, пазаруване и престой. Новата година в крайна сметка донесе дългоочакваната възможност за концерти пред реално присъстваща публика, съответно стартира и десетмесечното турне на 26-годишната Дуа Липа. Началото даде първата изява от многото планирани - тази на 9 януари 2022-ра в Маями.

Като изключим звездната демонстрация на нейния вокален диапазон (певицата има фантастичен мецосопран), световното турне на Dua Lipa е наситено с новаторски модни моменти, които отразяват дръзкия личен стил на певицата. Проектиран от приближения й стилист Лоренцо Посоко, този атрактивен стил включва жестоки неща от Balenciaga, Marine Serre и Mugler, наред с многото други топ дизайнери. Визуално атрактивната гама от дантелени, неонови и поръсени с блясък комбинезони действа като идеално допълнение към живия и динамичен списък с песни на Липа (четете още: Ваканцията на известните: Дуа Липа и неонът, свежа комбинация след раздялата с Хадид). Тъй като турнето продължава до 16 ноември, със сигурност ще има и още по-завладяващи ансамбли - на сцената и извън нея, като звездата вече прави атрактивни публични прояви в името на това да популяризира работата си. За последно бе забелязана в Маями, снимана с мини плетени бикини и чанта Loewe (ами, много е секси!).


Loewe x Studio Ghibli

Имайки предвид голямото модно обещание, което ни дават звездата и нейният стил-екип, сме решени да следим внимателно всичко, или поне повечето, от показаното по време на пищното световно турне. Следва обзорът на нейните най-впечатляващи рокли, костюми, връхни и невръхни дрехи, купища аксесоари, най-разнообразни фризури и пр. дотук. Следете ни нататък за свежи актуализации. 


Balenciaga


Christian Dior

Коментари: 0

За да коментираш, е необходимо да влезеш в профила си. Ако все още нямаш такъв, използвай линка "Регистрация" по-долу.