Следва

Street Style вдъхновения: най-доброто от уличното обличане на Австралийската седмица на модата 2022

Celine, Fall/Winter 2022

От началото на пандемията през 2020 г., Еди Слиман провежда шоута, когато намери за добре, а не когато диктува графика на Седмиците на модата

Runway преди 1 година

Последните ревюта на френската модна къща Celine се провеждат на величествени места: градините на двореца Во льо Виконт, замъка Шамбор, Английската алея в Ница. За представянето на колекцията Есен/Зима 2022 бяха избрани Дворецът на военноморското министерство (Hôtel de la Marine) и Дворецът на инвалидите (Hôtel des Invalides).

Основата на колекцията са дънки, кожени якета, къси жакети и палта от овча кожа, дъждобрани, искрящи мини рокли и миди поли. Всички тези неща Слиман повтаря от сезон на сезон. Харесваме свежите силуети - хибрид на блуза и развяваща се пелерина, кожени гащеризони, обемни къси палта. Стайлингът също освежава сетивата: пола от кристали върви с анорак, спортното горнище - с кадифени панталони, а суичърът е просто рокля.

More Runway

Седмица на модата в Париж Есен/Зима 2024: простата гениалност на Miu Miu

Runway преди 2 седмици

Не знаем как, но Miuccia Prada не спира да ни учудва, впечатлява и вдъхновява с желанието си да разглоби всяка колекция и всеки тоалет, независимо дали в Prada или Miu Miu, на неговите зъбчета и компоненти.