Wait... What? Бритни Спиърс отново гола

Wait... What? Бритни Спиърс отново гола

Бритни Спиърс публикува в Instagram поредица от разголени, да не кажем дибидюс свои снимки, на които най-интимните места са замаскирани със стикери. Снимките са направени по време на пътуване до Мексико, още преди певицата да забременее от годеника си Сам Асгари

 

Защо изглеждам десет години по-млада на почивка?, подписа звездата една от публикациите.

Това не е първият път, в който Бритни споделя откровени снимки в социалните мрежи - според една от теориите, изразени от интернет потребители, по този начин тя просто празнува своето „освобождение“ от попечителството на баща си.

В продължение на 13 години Джейми Спиърс строго контролираше живота на дъщеря си. Веднага след като съдът постанови, че той вече не може да влияе на решенията й, Бритни веднага обяви годежа с гаджето си и след известно време съобщи, че е бременна. Може би подобни фотосесии са допълнителна демонстрация на факта, че оттук нататък певицата е много повече съблазнителка и любовница, отколкото дъщеря под попечителство (четете още: Бритни Спиърс, 37 - къса рокля, младо гадже, годежен пръстен).

Някои абонати обаче са притеснени от поведението на Бритни в медийното пространство, молят я да бъде по-сдържана и да не смущава децата си. Припомняме, че певицата има двама сина от Кевин Федърлайн.

Коментари: 0

За да коментираш, е необходимо да влезеш в профила си. Ако все още нямаш такъв, използвай линка "Регистрация" по-долу.