Следва

Прекрасното розово на 56-годишната Елизабет Хърли: искаме да порастваме така

Wait... What? Бритни Спиърс отново гола

Бритни Спиърс публикува в Instagram поредица от разголени, да не кажем дибидюс свои снимки, на които най-интимните места са замаскирани със стикери. Снимките са направени по време на пътуване до Мексико, още преди певицата да забременее от годеника си Сам Асгари

 

Celebrities преди 1 година

Защо изглеждам десет години по-млада на почивка?, подписа звездата една от публикациите.

Това не е първият път, в който Бритни споделя откровени снимки в социалните мрежи - според една от теориите, изразени от интернет потребители, по този начин тя просто празнува своето „освобождение“ от попечителството на баща си.

В продължение на 13 години Джейми Спиърс строго контролираше живота на дъщеря си. Веднага след като съдът постанови, че той вече не може да влияе на решенията й, Бритни веднага обяви годежа с гаджето си и след известно време съобщи, че е бременна. Може би подобни фотосесии са допълнителна демонстрация на факта, че оттук нататък певицата е много повече съблазнителка и любовница, отколкото дъщеря под попечителство (четете още: Бритни Спиърс, 37 - къса рокля, младо гадже, годежен пръстен).

Някои абонати обаче са притеснени от поведението на Бритни в медийното пространство, молят я да бъде по-сдържана и да не смущава децата си. Припомняме, че певицата има двама сина от Кевин Федърлайн.

More Celebrities

Ричард Гиър, 74, и Алехандра, 41, на гала в Ню Йорк

Celebrities преди 1 ден

Ричард Гиър и Алехандра Силва подкрепиха благотворителната гала City Harvest, която се организира за набиране на средства за осигуряване на топла храна на тези, които имат най-голяма нужда от нея. На събитието присъстваха също Криси Тейгън и Джон Леджънд, тя - в приказна прозрачна рокля.