Следва

Младите, младите, те да са живи!

Прекрасното розово на 56-годишната Елизабет Хърли: искаме да порастваме така

Елизабет Хърли, пищната, ефектна, вечно млада британка, се ангажира да повиши осведомеността за рака на гърдата и безкористно дарява в полза на изследвания на болестта.

 

Celebrities преди 1 година

Актрисата, която на 10 ани ще навърши 57, бе сред гостите на благотворителното събитие на Фондацията за изследване на рака на гърдата в Ню Йорк. Елизабет се вписа идеално в темата на Hot Pink партито, като избра блестяща розова рокля до земята, която подчертава съвършено фигурата й. Приятно летният тен, буйната кестенява грива, бижутата и абсолютно зашеметяващата усмивка на Лиз ни карат много да искаме да порастваме по този безподобен начин. Все се сещаме за голямата любов на Елизабет и чаровника Хю Грант и се питаме какво ли си мисли мистър Грант сега, гледайки вълшебната си бивша любов в нейното брилянтно шесто десетилетие от живота (четете още: Хю Грант изневерява на Елизабет Хърли с проститутката Дивайн Браун, защото е в ЛОШО НАСТРОЕНИЕ)    

Известната звезда е силно ангажирана с това да повишава осведомеността сред жените за важността на редовните самопрегледи и помага за набирането на средства за изследвания от 1995 г. насам. Тя казва, че това е много лично за нея, защото е загубила баба си заради болестта.

„Баба ми беше диагностицирана с рак на гърдата в края на 70-те, в момент, когато жените не говореха открито за болестта и страдаха твърде тихо. Нямаше розова лента, нямаше медийно отразяване и много малко се знаеше за това. Всъщност баба ми криеше рака от нас и ние не знаехме, че го има, докато не стана твърде късно“, каза Харли в интервю.

 

More Celebrities

Внезапно слабичката Кейти Пери и пак ли за онова лекарство става въпрос

Celebrities преди 14 часа

Кейти Пери и силно вталената й фигура, демонстрирана в прозрачна мрежеста рокля на музикалните награди iHeartRadio 2024 възбудиха добре познатия ни шум около "обичайния заподозрян" - Оземпик. 

Pre-Fall 2024 на Dior и всички звездни гости на Мария Грация Кюри

Celebrities преди 11 часа

На 15 април в Ню Йорк беше показана предесенната колекция на френската модна къща Dior. Творческият директор Мария Грация Кюри събра на първия ред куп на шоуто в Бруклинския музей куп звездни посланици на марката.