Евровизия 2022: не слушайте песните, гледайте дрехите

Евровизия 2022: не слушайте песните, гледайте дрехите

Изпълнителите са наясно, че една песен не е достатъчна, за да бъде запомнена и харесана от публиката - важно е всичко, до последния детайл 

 

Известният конкурс за песен Евровизия 2022 се провежда в италианския град Торино. Благодарение на триумфалната победа на Манескин миналата година, Италия е домакин на състезанието за първи път от 1991 г. Изпълнителите внимателно подготвят изпълненията си и едновременно избират ярки, често на ръба на скандалното тоалети за изпълненията си (четете още: Гърция, Украйна, Португалия... първите 10 финалисти на Евровизия 2022 и песните им). Не че това е нещо ново, но прави впечатление, че този тип усилия ескалират с всяка следваща година. За доказателство - някои от участниците в състезанието тази година, които дотолкова се отличиха с избора си на тоалет, че погледите ни се премрежват, и премрежват, и направо ни се вие свят. За разлика от други, като двамата разкошни италианци, които знаят как се уцелва точното сечение между мода, скандал, стил и секс. 

Ронела Хаяти, Албания

Албанската певица би могла да се мери с много западни звезди с песента си, смелата хореография и още по-смел тоалет. На сцената Ронела танцува в блестящо боди с бледорозов шлейф и бухнали ръкави и се появи пред фотографите в много необичаен тоалет с правоъгълна шапка, подчертани рамене и бухнала многослойна пола. Дамата отпадна от финала, но следите остават...

Шелдън Райли, Австралия

23-годишният изпълнител от Австралия избра пищна рошава визия с харем панталон, акцентиран корсет на талията, разкроено сако и, разбира се, ефектна пелерина с дълъг шлейф от бели пера. В подобно облекло певецът излезе и на сцената: Шелдън запази костюма, но замени пелерината с пола с шлейф и завърши визията с лъскав воал на лицето си, изработен от кристали. 

Шанел, Испания

Знойната красавица от Испания избра много модерното име Шанел. На сцената певицата заложи на дръзко боди, избродирано с пайети и цветни камъни, което съчета с високи ботуши и мрежест чорапогащник. 

На стената за пресата Шанел позира в яркочервена рокля с корсет и многослойна пелерина с много дълъг шлейф. Просто беше невъзможно да не бъде забелязана. 

Моника Лиу, Литва

Представителката на Литва, за разлика от много от нейните съперници, предпочете доста разбираем тоалет. Певицата избра искряща рокля до пода с американска мишница. Облеклото бе завършено със стилна прическа боб.


Моника Лиу и Зендая

Нямаше как обаче да не забележим приликата на този тоалет с излизането на Zendaya на Met Gala 2016. Блестяща рокля до пода и подобна прическа - Моника вероятно е вдъхновена от една от най-стилните знаменитости на нашето време. Няма лошо, разбира се. 

Коментари: 0

За да коментираш, е необходимо да влезеш в профила си. Ако все още нямаш такъв, използвай линка "Регистрация" по-долу.