logo loader
Следва

Изложбите, които си струват: "Пряко допълнение" до 7 юни в галерия Ракурси

ARRESTED DEVELOPMENT виж в София в петък, 13-и!

Една от най-яките хип-хоп групи в световната музикална история ARRESTED DEVELOPMENT ще гледаме утре вечер, 13-и май, в Club Terminal 1. И дори ни поздравят и канят съвсем лично да присъстваме на купона им!

Music преди 1 година

Групата с над 30-годишна творческа история зад гърба си идва за първи път в България по покана на самия клуб. Ще ги видим на сцената в състав Speech, April Allen, Fareedah Aleem и One Love. Отбраната публика ще има безценната възможност да види, чуе и наслади на една ръка разстояние на някои от най-големите хитове на ARRESTED DEVELOPMENT, като емблематичната „People Everyday"

също и неотстъпващите ѝ „Mr. Wendal" -

Tennessee"

Revolution" и много други!

Удоволствието от българска страна да подгреят феновете с готините си сетове ще имат WOSH MC & FEEL, FARS и МОЛЕЦ, а не така лесната задача да поддържа добрия ритъм и подходящия музикален избор на афтърпартито след хип-хоп шоуто се пада на EMIL PRIZE и FOZZIE. Клубът отваря в 22.00 ч., а концертът се предвижда да започне малко след това. Билетите, които са с ограничен брой от едва 500 поради ред причини, се разпространяват в мрежата на Ticketstation.bg. и вече са пред изчерпване.

More Music

Световноизвестната цигуларка Мидори свири за София

Music преди 1 месец

В деня на София Столична община и Софийската филхармония ви канят на концерт с участието на забележителната цигуларка Мидори, темпераментната акордеонистка Вероника Тодорова и стилното сопрано Елена Механджийска под палката на едно от горещите имена на българския диригентски подиум Вилиана Вълчева

Vivacom със специална Unlimited изненада на фестивала Midalidare Rock

Music преди 3 месеца

По време на събитието, което ще се проведе от 30 юни до 2 юли, на специално обособен ROCK CORNER, посетителите ще имат възможността да свалят специално създадения за фестивала рокаджийски филтър, с който да си направят най-яката ROCK снимка, видео или рийл на място.