Следва

Уличният стил на звездите: черните трико панталони на Бела Хадид и брилянтният им изтъняващ ефект

Съвършената визия за двама, Пролет 2022: Меган Фокс и любимият

О, тази рокля в цвят неясен, но ултра магичен или защо толкова обичаме "пипнатите" визии на червения килим

 

Celebrities преди 1 година

Булката и младоженецът to be - Меган Фокс и Machine Gun Kelly пристигнаха на премиерата в Калифорния на новия си филм Good Mourning. Съответно заслепиха всички присъстващи гости, а Меган направо ни остави без думи. Кореспондиращо на визията на вамп-музиканта, стилистът й избра ослепителна рокля на Philosophy di Lorenzo Serafini: бледорозова, с корсет и високо бюстие, обсипана с искрящи кристали и ефектно разкриваща крака на звездата. Дългата гарванова коса на майката на три деца е преметната през рамо, оформена на леки, с мокър ефект къдрици (четете още: Годеж за Меган Фокс, с най-хубавия пръстен на света).

Бъдещият съпруг партнира на любимата в ярко розов сатенен смокинг, принтиран с ярки китки. Творението е на Dolce & Gabbana, с които експлозивният блондин наскоро подписа договор и вече представлява марката не само в рекламата, но и на всички червени килими. Очевидно е, че "модното приятелство" се развива отлично.

Good Mourning е режисьорският дебют на музиканта Machine Gun Kelly. „Мисля, че тя е комедиен гений“, каза Колсън Бейкър, както всъщност се казва той, за своята сензационна годеница в интервю за ET. „Мисля, че тя е силно подценявана като комик и дори като актриса, която може лесно да се адаптира към различни типове и линии. За мен беше голяма чест да я режисирам, защото е перфектна" (четете още: Vampire Love: Защо MGK носи колие с кръвта на Меган Фокс?!)

Лентата излиза в световен мащаб на 20 май. 

More Celebrities

Тенис мода номер 4 от Зендая, този път в бяло

Celebrities преди 17 часа

Тенис модното турне на Зендая вече е към своя край. Признаваме се, никога не сме се радвали толкова на буквалната мода. Стилът на актрисата, вдъхновен от тениса, за премиерата на предстоящия филм Challengers, обаче, определено е нещо много специално. През уикенда видяхме разнообразие от бели тенис визии в Милано, следващи показаното в Сидни, Париж, Рим и други столици, така че се гмурваме в приказния стилов свят на талантливата актриса, създаден от стилиста Лоу Роуч (Law Roach), за пореден път.