Следва

Сготви ми, бабо, киселец, оказа се, че е суперхрана!

Уличният стил на звездите: черните трико панталони на Бела Хадид и брилянтният им изтъняващ ефект

Един модел на пролетна разходка в Ню Йорк

 

Celebrities преди 1 година

Ако сте на лов за перфектните черни панталони, в които изглежате фантастично - слаби, изваяни, дългокраки, предлагаме просто да разгледате отблизо новата street визия на американския модел Бела Хадид. Звездата избра за пролетното си размотаване из Голямата ябълка прав трикотажен панталон с ластик в талията и с правилната дължина за разходка - имайте предвид, че крачолите буквално лежат върху маратонките, което визуално удължава силуета още повече. 

За да изглеждате още по-впечатляващо с иначе твърде обикновените като внушение черни дълги панталони, изберете късо, още по-добре и асиметрично горнище, точно като на Бела - така оформен, тоалетът е супер подходящ за ежедневни разходки и дори партита в топли пролетно-летни вечери, ако замените маратонките със сандали на ток. Иначе, за протокола, маратонките на мис Хадид са Salomon, модел на марката (S/Lab), който в последните два сезона е огромен хит сред любимата на всички градска самоходка, както обичаме да наричаме маратонката. 

More Celebrities

Роузи Хънтингтън и Джейсън Стейтъм, фамилията и всички членове на Spice Girls на партито за ЧРД 50 на Виктория Бекъм

Celebrities преди 22 часа

На 17 април Вики Бекъм отпразнува юбилея със семейството си, но реши да не се ограничава до това и организира парти в частния клуб Осуалд ​​в Лондон, където покани куп звездни приятели.  

Салма, Франсоа-Анри и Матилд Пино - пайети и нежност на модния Олимп

Celebrities преди 19 часа

Салма Хайек, супер сексапилна, милиардерът и нейн съпруг Франсоа-Анри Пино, и доведената дъщеря, красивата Матилд, присъстваха на гала вечеря в рамките на 60-ото Биенале на съвременното изкуство във Венеция.