Следва

На гости в Yettel Town с Богдана Дивитакова, Professional Adventurer

Ужасна Кървава луна в Скорпион: как да преглътнем и това затъмнение

На 16 май ще има Пълно лунно затъмнение в Скорпион. Ето как правилно да преживеете това явление и какво да очаквате от него, защото положението е страшно 

Astro преди 1 година

Продължителността на пълната фаза на затъмнението е час и половина - по това време можем да наблюдаваме пурпурния диск на Нощната звезда в Северна, Южна Америка, южните части на Европа и Африка. Именно за тези региони "кървавото“ затъмнение ще донесе значителни промени. Като цяло влиянието на този природен феномен ще се усеща от 16 до 30 май, а след това ще настъпи период на Новолуние в знака на Близнаците. Затъмнението ще затвори коридора от затъмнения, който започна на 30 април (четете още: Цикъл на затъмненията: 30 април - 16 май, какво ни очаква и как да минем през това). Това е фатален, критичен период за всички хора на планетата. По това време могат да се случат съдбовни събития, но за да получим положителни трансформации в живота си, е важно да се отървем от миналото, да отворим сърце за бъдещето. Важно е да променим своите принципи и мироглед, да работим върху навиците и поведението си.

Докато се появи Кървавата луна, не се надявайте на никакви промени в положението на събитията - ако се напъваме, само ще си изгубим времето. Когато настъпи Затъмнението, всеки ще бъде възнаграден според делата си. Мнозина ще изпитат депресия, емоционален спад, мислите ще бъдат тежки, страхът от бъдещето - смазващ. Основната характеристика на това явление е съвпадът на Слънцето и звездата на Дявола, придружен от негативни събития и явления. Звездата на дявола е зловеща фигура, тя е олицетворение на пороци като зло, насилие, конфликти, кавги, блудство, разврат. Следователно през този период съществува риск от бумеранг ефект на нашите лични действия. 

Как затъмнението ще се отрази на хората?

Най-голямо влияние от "Кървавата луна" ще усетят Скорпион, Телец, Водолей и Лъв, но в същото време всеки жител на планетата ще има възможността да вземе сериозно, променящо живота решение. Това е шанс за всеки човек да започне драматични промени в живота си, да придобие нови здравословни навици, да се откаже от миналото и да бъде възнаграден за всичко добро, което е направил. Също така на 16 май особено ще се засили, при всеки, едно специфично желание за самобичуване. Трябва да не забравяме, че критиката е важна, ако я използваме правилно, за да подобрим ситуацията и работим върху себе си. Самокритиката не трябва да пречи на постигането на целите. Поне сега е отличен период за започване на нов бизнес. 

Запомнете: Затъмнението ще настъпи в понеделник, ще бъде трудно, емоциите ще са на предела. Трябва да контролирате думите и действията си, а не да провокирате конфликти с другите.

Какво е забранено да се прави през този период?

През периода на Кървавата луна всеки човек трябва да се контролира и въздържа, в противен случай можем да навредим на себе си и на другите. Следните дейности приемете за забранени по време на Лунното затъмнение:

- Не бива да се срещате с нови хора, тези познанства няма да бъдат полезни.

- Най-добре е да спрете да пиете алкохол.

- Не поемайте рискове, не вземайте прибързани решения и не се ръководете от мигновени импулси.

- Препоръчително е да слушате ума си, а не вътрешния си глас.

- Не се препоръчват големи покупки и непредвидени разходи.

- По това време не трябва да планирате пътувания, преместване и командировки.

Спазвайки всички препоръки, можем да намалим негативното въздействие на Кървавата луна върху живота си и да избегнем неприятности - прави каквото можеш, пък да става каквото ще, е положението... 

More Astro