На гости в Yettel Town с Богдана Дивитакова, Professional Adventurer

На гости в Yettel Town с Богдана Дивитакова, Professional Adventurer

Част 3/4 от поредицата ни "На гости в Yettel Town", в която ви срещаме с интелигентни, нежни, модерни дами, отдадени в личен и професионален план на Yettel, и в която човешки говорим за успеха, силата, тънкостите на успешната женственост и философията на баланса, залегнала в корените на най-позитивната компания у нас!  

Да работиш в Yettel от 16 години, да си перфектен с цифрите, анализите, статистиките, рипортинга и финансите, да си страхотно модерна майка и горд собственик на "карантинно куче", да пътуваш като луд, да караш всички видове сърф и ски, да си тенесист от малък, да си най-приключенският човек, когото сме срещали, да имаш страшно позитивен и едновременно балансиран заряд - да си Богдана Дивитакова, Strategic Finance Director! Авантюристичният ни разговор с НЕЯ е надолу >>>

View Sofia: Разкажете ни за себе си.
Богдана Дивитакова: 
Здравейте! Казвам се Богдана, на 41 години, имам две добри и жизнени деца, на 13 и на 9, и карантинно куче, казва се Кайт. С мъжа ми се опитваме да осигурим на всички малки и големи вкъщи богат и балансиран социален, спортен и културен живот. Така сме възпитавани и двамата. Пътуваме много, спортуваме много - това са любимите ни неща. Иначе съм завършила Американския колеж в София, после "Бизнес администрация" в Софийския университет, след това MBA в Атинския университет. Освен английски, говоря добре испански и гръцки (научих ги докато учех в чужбина, най-вече защото ми е много любопитно да чета етикетите в супермаркетите) и за съжаление все по-малко немски.

VS: Прощавайте, но какво е "карантинно куче"?
Б.Д.: 
Кайт дойде при нас по време на карантината, когато си дадохме сметка, че ще сме в къщи и можем да изгледаме бебе куче. Лабрадор е, много освежава семейството и ежедневието ни. Рязко качихме нивото на ежедневно направените крачки (аз съм фанатик на тема броене на крачки).

VS: Кой е най-хубавият спорт за вас?
Б.Д.: 
Тенис и ски са спортовете, които практикувам от малка, а в последните няколко години дерзаем и с дайвинг и всички видове сърф. Като цяло спортът (на любителско ниво) е неразделна част от ежедневието и плановете ми целогодишно.

VS: Сърф на остров Лимнос, предполагаме?

Коментари: 0

За да коментираш, е необходимо да влезеш в профила си. Ако все още нямаш такъв, използвай линка "Регистрация" по-долу.