Следва

Минус 7 за Met Gala - Ким свалила килограмите с костюм за сауна. Вярно ли е и какво знаем за ефектите на това пособие

Кендал Дженър не е тъпа: ето каква е схемата с краставицата

Интернет гръмна заради "неспособността" на най-високоплатения модел в света да нареже като хората една краставица, но нали не вярвате на общия дискурс? 

Celebrities преди 1 година

Ние не вярваме, защото следим Кардашян и Дженър откакто се помним и рекламно-имиджовите им трикове вече са ни познати до болка. Знаете какво стана - в новия епизод на The Kardashians Кендал е на гости на майка си Крис и решава да си приготви нещо бързо за хапване, сигурна, че може сама, но the prep happens to be a disaster, защото 26-годишното момиче се държи сякаш не знае какво е нож, какво е краставица и как се случва симбиоза между двете. 

@nick75007 Omg how does #kendalljenner not know how to properly cut a #cucumber original sound - Nick007

Да, много е смешно, но сме изненадани от това колко хора се връзват на всъщност основната идея от тази операция - очевидно всичко е режисирано, а целта е да се промотира недотам успешният текила бранд на Кендал, лансиран преди година и половина. Това е вече изпитана практика, която семейството продължава да експлоатира, в която си самосъздават нарочно лош имидж, знаейки, че ситуацията ще стане viral (както когато Ким нарочно оставя фотошопът да си проличи на снимките й). Така във фийда ни и фийда ви тъпото държание на Кендал с краставицата се е появи стотици пъти само в рамките на уикенда, но това, което всъщност се набива в главите, подсъзнателно, е мърчът на 818 - широка, може би памучна, бежова блуза с дълъг ръкав и щампа. Чисто продуктово позициониране. И все пак миймовете са страхотни. 

 @taylaleebarnard

I was confused watching her

we are all confused - cindy lu

 

More Celebrities

Драма и възторг: Катрин и всички други принцеси на Уелс в историята

Celebrities преди 1 час

В историята е имало само 10 принцеси на Уелс. Въпреки че въпросните знатни дами вляха в монархията нова кръв и интелигентна различност, всички те са източник на очарование и... скандални клюки.