Следва

We Love: нестандартните съвети за хранене, три на брой, на Кейт Бланшет

Бритни Спиърс загуби бебето в началото на бременността

Бритни Спиърс загуби бебето, което очакваше от годеника си, спортният треньор Сам Асгари, съобщи певицата за феновете в Instagram.

 

Celebrities преди 1 година

С най-дълбока тъга трябва да обявим, че загубихме нашето прекрасно бебе в ранна бременност. Това е опустошително време за всеки родител. Може би трябваше да изчакаме, преди да съобщим добрите новини, но бяхме много развълнувани и искахме да споделим радостта, гласи съвместното изявление на двойката.

Спиърс и Асгари добавиха, че ще разчитат един на друг за подкрепа и че все още очакват с нетърпение да увеличат семейството в бъдеще.

Фактът, че Бритни Спиърс е бременна, стана известен през април. Детето беше дългоочаквано - в онези години, когато певицата беше под опеката на баща си, тя не можеше нито да се омъжи, нито да роди. В съда звездата каза, че против волята й е поставено вътрематочно устройство. Малко след като Джейми Спиърс загуби способността да контролира живота на дъщеря си, Бритни обяви годежа си с Асгари, а малко по-късно и бременността.


Бритни Спиърс е бременна. Това ще е трето дете за 40-годишната звезда



Wait... What? Бритни Спиърс отново гола


Припомняме, че певицата вече има двама сина - 16-годишния Шон и 15-годишния Джейдън - от Кевин Федърлайн. 

More Celebrities

Роузи Хънтингтън и Джейсън Стейтъм, фамилията и всички членове на Spice Girls на партито за ЧРД 50 на Виктория Бекъм

Celebrities преди 23 часа

На 17 април Вики Бекъм отпразнува юбилея със семейството си, но реши да не се ограничава до това и организира парти в частния клуб Осуалд ​​в Лондон, където покани куп звездни приятели.  

Салма, Франсоа-Анри и Матилд Пино - пайети и нежност на модния Олимп

Celebrities преди 20 часа

Салма Хайек, супер сексапилна, милиардерът и нейн съпруг Франсоа-Анри Пино, и доведената дъщеря, красивата Матилд, присъстваха на гала вечеря в рамките на 60-ото Биенале на съвременното изкуство във Венеция.