Следва

Спечели секси аромата Magic Woman от bruno banani. Сподели за своите beauty навици

Романтични момичета в новата колекция пролет-лято на Triumph

Чаровната и игрива Miss Triumph се отправя на пътешествие, съпроводена от много слънце и попътен вятър....

Fashion преди 14 години

Чаровната и игрива Miss Triumph се отправя на пътешествие, съпроводена от много слънце и попътен вятър. Нейният призив е към авантюристичния дух у всяка жена, която цени и търси приятните изживявания. А такива предлагат в изобилие топлите пролетни и летни дни, които ни предстоят.

Слъцето грее празнично за всички влюбени и ги подтиква да се отправят на незабравим романтичен круиз. Плаването ще бъде истински приятно и за двамата мореплаватели с подлатения сутиен и стринг Miss Sailor-Girl (снимка първа горе) с райе в бяло и синьо от новата колекция на Triumph.

Морското пътешествие, разбира се, ще приключи с хвърляне на котва в пристанището на любовта. А там вяка представителка на нежния пол може да бъде неустоимо привлекателна с модела Miss Sweet Valentine (снимка втора горе).



Ако все пак предпочитате нещо различно от морските вълни и прохладния бриз за вашето пътуване, Мексико може да се окаже достатъчно атрактивна дестинация. Хубавото е, че всяка представителка на нежния пол може да се почувства като Мис Мексико (Miss Mexico) преди, а дори и без да посети страната на древната индианска култура и на маите.

Независимо от посоката, в която ще ви отведе вашият авантюристичен дух, можете да си осигурите изтънчено усещане за лятото с модела на Miss TriumphMiss Sophisticated от сутиен с push-up ефект и стринг.



А в дните, когато слънцето ще пари по-силно кожата ви, деликатният сет – Miss Porcelain от подплатен сутиен и хипстер в светло синьо, ще допълни приятните изживявания с лекото усещане за прохлада.

www.triumph.com

More from View Sofia

More Fashion