Следва

Глад до насита! 16-часово гладуване е хитът - докато огладнеете, вече сте слаб

Стил урок на седмицата: карго панталони ала Ким Кардашян

Ами, много е хубаво. Черно, русо и още контрасти. 

 

Celebrities преди 2 години

Карго панталоните, независимо колко добре сте ги скрили в гардеробите си, са хит това лято. Така че, вадете веднага и обличайте, най-добре по хитър и секси начин, отлично демонстриран в тазседмицния ни Стил урок на седмицата от мисис Кардашян.


Минус 7 за Met Gala - Ким свалила килограмите с костюм за сауна. Вярно ли е и какво знаем за ефектите на това пособие


Звездата е безупречна в all black тоалета си, комбинация от ежедневно, спортно, небрежно и пипнато едновремнно, и определено е отлично вдъхновение за осигуряването на една подобна визия и за нашата шик-пролет. Ако нямате модерен чифт, новата визия на Ким Кардашян може да ви вдъхнови да напазарувате по един или повече подобен на нейния. Звездата се показа по черен панталон с големи странични джобове, които сполучливо подчертават извивката на талията. Ким ги комбинира със съблазнително боди Balenciaga с отворен гръб и очила-маска, които покриват лицето почти изцяло. Маратонки, също от новата колекция на Balenciaga, завършват визията.

More Celebrities

Ако изглеждаш така на 74 по бански, значи си Вера Уанг

Celebrities преди 19 часа

Вера Уанг сподели нови снимки по бански. 74-годишната дизайнерка, която преди шест месеца призна, че поръчва от Макдоналдс всеки ден и обожава коктейли с водка, публикува в Instagram кадри, на които позира край басейна.