Следва

Глад до насита! 16-часово гладуване е хитът - докато огладнеете, вече сте слаб

Стил урок на седмицата: карго панталони ала Ким Кардашян

Ами, много е хубаво. Черно, русо и още контрасти. 

 

Celebrities преди 1 година

Карго панталоните, независимо колко добре сте ги скрили в гардеробите си, са хит това лято. Така че, вадете веднага и обличайте, най-добре по хитър и секси начин, отлично демонстриран в тазседмицния ни Стил урок на седмицата от мисис Кардашян.


Минус 7 за Met Gala - Ким свалила килограмите с костюм за сауна. Вярно ли е и какво знаем за ефектите на това пособие


Звездата е безупречна в all black тоалета си, комбинация от ежедневно, спортно, небрежно и пипнато едновремнно, и определено е отлично вдъхновение за осигуряването на една подобна визия и за нашата шик-пролет. Ако нямате модерен чифт, новата визия на Ким Кардашян може да ви вдъхнови да напазарувате по един или повече подобен на нейния. Звездата се показа по черен панталон с големи странични джобове, които сполучливо подчертават извивката на талията. Ким ги комбинира със съблазнително боди Balenciaga с отворен гръб и очила-маска, които покриват лицето почти изцяло. Маратонки, също от новата колекция на Balenciaga, завършват визията.

More Celebrities

Драма и възторг: Катрин и всички други принцеси на Уелс в историята

Celebrities преди 1 ден

В историята е имало само 10 принцеси на Уелс. Въпреки че въпросните знатни дами вляха в монархията нова кръв и интелигентна различност, всички те са източник на очарование и... скандални клюки.