Следва

Кайли Дженър с "гола" щампа, Хайди Клум в жълто "одеяло" и други - най-интересните тоалети на Billboard Music Awards 2022

Какво знаем за Ейса Гонзалес, новата приятелка на Джейсън Момоа

Джейсън Момоа, 42, не започна добре годината: актьорът премина през тежка раздяла със съпругата си Лиза Бонет. Изглежда обаче, слънцето отново грее през прозореца на хубавото момче. Близки до актьора са категорични, че красавецът е открил отново щастието.

Celebrities преди 1 година

Актрисата и певица Ейса (понякога наричана Елиза) Гонзалес не е кой знае колко позната на публиката тук. Но името й е добре известно на феновете на Тимоти Шаламе: голямото конте на киното бе свързано с мексиканската красавица в страстен романс. Двойката често попадаше в обективите на папараците, а разликата във възрастта (Тим бе на 24 по време на връзката, а Ейс - на 30 години) ни най-малко не попречи на химията между влюбените.


Тимоти Шаламе и Ейс Гонзалес не потвърдиха официално романса, но снимките красноречиво свидетелстваха, че тези двама в никакъв случай не бяха просто приятели

Дългата и силна любов обаче явно не се получи, което не пречи нито Гонзалес, нито Шаламе да са напълно спокойни - целият живот предстои! Изведнъж, сякаш от нищото, се появиха съобщения, че Ейса се среща с Джейсън Момоа, колегата на Тимоти на снимачната площадка на филма Dune.


Джейсън Момоа беше щастлив до Лиза Бонет, но дори и най-красивите истории приключват, за да отворят път за нови.

Писахме подробно за примерния развод на Джейсън с майката на двете му деца, можете да прочетете в статията. Всъщност, признаваме си, очаквахме двамата да остареят заедно, толкова сладки бяха заедно - сплотени, допълващи се и т.н. Струва си да се отбележи, че след официалното обявяване на раздялата, Момоа и Бонет се опитаха да се съберат отново, но не се получи - двамата признаха почти едновременно, че огънят на страстта им е изгаснал безвъзвратно. 

Е, когато нещата са така ясно поставени на масата, остава ви само да потърсите нова любов!

Коя е Ейса Гонзалес?

Ейса е родена на 30 януари 1990 г. в Мексико Сити. Става популярна след участието си в Lola: Once Upon a Time през 2007 и 2008 г. и печели любовта на тийнейджърската публика, като участва в Nickelodeon.

Ейса е лудо популярна в испаноговорящите страни: тя пее на испански, оглавява всякакви класации и се появява на кориците на списания в Мексико и Аржентина. Филмовата кариера на горещата красавица също е във възход: всяка поява на атрактивната Гонзалес на екрана е бурно посрещана от нейните фенове. Да, все още няма филми от категория А в нейния опит, но и това ще дойде с времето.

Каква е нетната стойност на Ейса Гонзалес?

Според Celebrity Net Worth, приходите досега в кариерата на Ейса Гонзалес възлизат на около 5 милиона долара, така че едва ли хубавицата може да бъде заподозряна, че има интерес, различен от емоционалния към Момоа.

Ейса печели от хонорари от стрийминг музикални услуги, получава добри пари за ролите си в телевизионни предавания и филми, а също така се появява в реклами за дамски продукти.

С кого още е излизала Ейса Гонзалес?


Ейс започва романси предимно с известни мъже (тук с Джош Дюамел, днес съпруг на Фърги)

Освен с Тимоти Шаламе, Ейса излиза с актьора Джош Дюамел. Стелят се непотвърдени слухове и за връзки с Кристиано Роналдо и Лиъм Хемсуърт.

Ейса Гонзалес и Джейсън Момоа заедно?

Новината за новата звездна любов бе съобщена от портала People, който се базира на информация от няколко източника. Запознати твърдят, че двойката се "забавлява много" и "Джейсън се грижи за Ейса с радост, защото е щастлив с нея".

Очакваме с нетърпение първите съвместни снимки. Сигурни сме, че няма де сме разочаровани, двойката се очертава като извънредно атрактивна.  

More Celebrities

Внезапно слабичката Кейти Пери и пак ли за онова лекарство става въпрос

Celebrities преди 1 ден

Кейти Пери и силно вталената й фигура, демонстрирана в прозрачна мрежеста рокля на музикалните награди iHeartRadio 2024 възбудиха добре познатия ни шум около "обичайния заподозрян" - Оземпик. 

Pre-Fall 2024 на Dior и всички звездни гости на Мария Грация Кюри

Celebrities преди 1 ден

На 15 април в Ню Йорк беше показана предесенната колекция на френската модна къща Dior. Творческият директор Мария Грация Кюри събра на първия ред куп на шоуто в Бруклинския музей куп звездни посланици на марката.