Какво знаем за Ейса Гонзалес, новата приятелка на Джейсън Момоа

Какво знаем за Ейса Гонзалес, новата приятелка на Джейсън Момоа

Джейсън Момоа, 42, не започна добре годината: актьорът премина през тежка раздяла със съпругата си Лиза Бонет. Изглежда обаче, слънцето отново грее през прозореца на хубавото момче. Близки до актьора са категорични, че красавецът е открил отново щастието.

Актрисата и певица Ейса (понякога наричана Елиза) Гонзалес не е кой знае колко позната на публиката тук. Но името й е добре известно на феновете на Тимоти Шаламе: голямото конте на киното бе свързано с мексиканската красавица в страстен романс. Двойката често попадаше в обективите на папараците, а разликата във възрастта (Тим бе на 24 по време на връзката, а Ейс - на 30 години) ни най-малко не попречи на химията между влюбените.


Тимоти Шаламе и Ейс Гонзалес не потвърдиха официално романса, но снимките красноречиво свидетелстваха, че тези двама в никакъв случай не бяха просто приятели

Дългата и силна любов обаче явно не се получи, което не пречи нито Гонзалес, нито Шаламе да са напълно спокойни - целият живот предстои! Изведнъж, сякаш от нищото, се появиха съобщения, че Ейса се среща с Джейсън Момоа, колегата на Тимоти на снимачната площадка на филма Dune.


Джейсън Момоа беше щастлив до Лиза Бонет, но дори и най-красивите истории приключват, за да отворят път за нови.

Писахме подробно за примерния развод на Джейсън с майката на двете му деца, можете да прочетете в статията. Всъщност, признаваме си, очаквахме двамата да остареят заедно, толкова сладки бяха заедно - сплотени, допълващи се и т.н. Струва си да се отбележи, че след официалното обявяване на раздялата, Момоа и Бонет се опитаха да се съберат отново, но не се получи - двамата признаха почти едновременно, че огънят на страстта им е изгаснал безвъзвратно. 

Е, когато нещата са така ясно поставени на масата, остава ви само да потърсите нова любов!

Коя е Ейса Гонзалес?

Ейса е родена на 30 януари 1990 г. в Мексико Сити. Става популярна след участието си в Lola: Once Upon a Time през 2007 и 2008 г. и печели любовта на тийнейджърската публика, като участва в Nickelodeon.

Ейса е лудо популярна в испаноговорящите страни: тя пее на испански, оглавява всякакви класации и се появява на кориците на списания в Мексико и Аржентина. Филмовата кариера на горещата красавица също е във възход: всяка поява на атрактивната Гонзалес на екрана е бурно посрещана от нейните фенове. Да, все още няма филми от категория А в нейния опит, но и това ще дойде с времето.

Каква е нетната стойност на Ейса Гонзалес?

Коментари: 0

За да коментираш, е необходимо да влезеш в профила си. Ако все още нямаш такъв, използвай линка "Регистрация" по-долу.