Следва

Кой как избра да се рекламира: Росалия за SKIMS

Jacquemus със сътрудничество, обречено на успех

Показваме първите кадри от капсулната калокция на Simon Port Jacquemus и спортния гигант Nike

 

All fashion преди 1 година

Екипът на Nike празнува своята 50-та годишнина, като обединява усилията си с един от най-успешните дизайнери от новото поколение, Симон Порт Жакмюс, за да създаде сътрудничество, което няма да се застои дълго на рафтовете.

„За това сътрудничество с Nike исках да създам колекция, която да интерпретира дамското спортно облекло по минималистичен начин. Винаги съм се вдъхновявал от ретро ACG парчета и рекламни кампании на Nike от 90-те години. Имайки предвид тази визия, ние проектирахме дамско спортно облекло с чувствени детайли и в неутрални цветове, както и моята интерпретация на Humara, любимата ми обувка на Nike“, каза Саймън за колекцията Nike x Jacquemus.

Колаборацията ще бъде пусната в продажба на 28 юни на уебсайта на френската марка, а също така ще е налична в магазините на Nike по целия свят през лятото на 2022 г.

More All fashion

Истории от живота: защо Милано (а не Рим) е столицата на италианската мода

All fashion преди 2 дни

Отговорът е в историята. В допълнение към производствените райони, посветени на местните индустрии, Италия може да се похвали с три града, които носят модата в сърцето си: Милано, Рим и Флоренция.

Седмица на модата в Париж Есен/Зима 2024: Dries Van Noten, с бретон и в цвят

All fashion преди 2 дни

Майстор на цветовете и комбинирането им, Dries Van Noten посвещава своята есенна колекция на смелите жени, които рискуват (сами знаем колко често се случва това) и си правят бретон. „За мен това означава смелост, но и предпазливост... В някои отношения тези жени са много нежни, но в същото време много силни.“ И добавя: „Става въпрос за стил, не за мода.“

Истории от червения килим: кой какво показа в последните 12 месеца

All fashion преди 3 дни

В навечерието на Оскари 2024 и два месеца преди поредната Met Gala, две събития, които обещават изключителни модни моменти, припомняме на какво най-добро станахме свидетели във високия моден клас през изминалите месеци. Купища луди и незабравими модни моменти, от монохромната червена визия на Риана на Super Bowl до детайлната рокля на Кайли Дженър с лъвска глава, подписана от Скиапарели на Седмицата на модата в Париж, звездите оставиха силен стилов отпечатък.