Следва

Ваканцията на известните: Леонардо ди Каприо и любимата на плажа в Малибу

Бебе 4 за Меган Фокс, бъдещият татко е Machine Gun Kelly

Първото потвърждение на тайната новина за предстоящото попълнение в звездната двойка

 

Celebrities преди 1 година

В ерата на социалните медии важното „правило на играта“ във всяка хазартна "инициатива" - „Каквото се случва във Вегас, си остава във Вегас“, вече не важи. Всички най-скандални събития в Града на греховете със сигурност стават публични много скоро, след като самите замесени са ги преживели. 

Първият намек за новината, че Меган Фокс е бременна от бъдещия си съпруг Machine Gun Kelly, е изповедта на самия музикант, който по време на музикалните награди на Billboard обяви, че е написал тази песен „за жена си“ и „нероденото им дете“. След това звукът от сърцебиене на детето прозвуча в цялата зала, като по време на ултразвук. Естествено, феновете се замислиха сериозно - бременна ли е Меган? Дали пък двойката не се ожени вече?

Веднага последва вторият "звънец" за евентуална бременност. По време на афтърпартито на Диди в Лас Вегас, звездните купонджии направиха изненада на Меган Фокс, решавайки да я  поздравят за рождения й ден - на 16 май тя навърши 36 години. Една от най-секси актрисите в Холивуд блесна в къса златна мини рокля с пайети и мъничка диадема. Според очевидци обаче Меган, която обича да се забавлява, изобщо не е пила алкохол цяла нощ, въпреки че той просто се е изливал като река в нейна чест.

 

More Celebrities

Драма и възторг: Катрин и всички други принцеси на Уелс в историята

Celebrities преди 11 часа

В историята е имало само 10 принцеси на Уелс. Въпреки че въпросните знатни дами вляха в монархията нова кръв и интелигентна различност, всички те са източник на очарование и... скандални клюки.