Следва

Мей Мъск и останалите за SI Swimsuit 2022, освен фотошопираната Ким

Прекали с фотошопа: Ким К е корица на SI Swim, "твърде перфектна"

Една идея твърде перфектна

Celebrities преди 1 година

Ким Кардашян, сияещата и както винаги изкусително закръглена, е cover girl на Sports Illustrated Swimsuit 2022. Настъпателно забележителното присъствие на не-непознатия й Photoshop скандализира, Twitter гъмжи от шеги като: "Ето го шампионът по фотошоп за 2022“. Хората са притеснени в конкретика от безупречната кожа, линията на косата и твърде правия нос на Ким. Разискваме >>>


Щом и Кендал Дженър фотошопира тялото си, дали не е време да преосмислим стандартите си за красота


Експерти по софтуера за редактиране на снимки also entered the chat:  "От професионална гледна точка можете да погледнете снимката и веднага да разберете, че цялата е обработена“, каза пред The ​​Post редакторът на снимки и фотограф Габриела Чапо. "Освен че говорим за Sports Illustrated, говорим и за Ким Кардашян“, смее се тя. "Трябва да приемем, че в този момент от кариерата й всяка снимка е фотошопирана."

На мадам Кардашян въобще не й е чуждо това набеждаване - съвсем скоро беше последният скандал, в който последователи на я разкритикуваха, че нарочно премахна пъпа си на тази снимка, предназначена за insta-реклама на SKIMS.



В отговор Ким отрече да е променяла кадъра и се защити сериозно пред киберкритиците и "тъпото“ обвинение, но сега няма никаква реакция относно подозренията, че е редактирала лицето - може би е истина... Въпросната снимка на корицата, направена от уважавания фотограф Грег Суейлс по кристално-сините брегове на Доминиканската република, оскъдните бикини са SKIMS, а всичко, което не е бански - Balenciaga. 

"Носът й на корицата изглежда по-прав и тесен от носа й на останалите снимки“, отбелязва специалистът по моментни снимки, който работи като редактор на Photoshop повече от десетилетие. "Изглежда, че средата на носа й е изтънена, а върхът - направен да изглежда по-заострен.“

"Ничий нос не е идеално прав, дори ако си направи операция“, продължи тя по адрес на Ким, която през април беше обвинена, че е редактирала дори устата и челюстта на гаджето си Пийт Дейвидсън. Професионалистът по снимки отбеляза, че опитен редактор от екипа на SI вероятно е използвал магията си и върху прекалено възвишения hairline на Ким:  "Ако приближите снимката, можете да видите колко перфектно права е линията, деляща косата и челото й, повечето хора не изглеждат така“, казва Чапо, добавяйки, че кожата й също вероятно е коригирана, за да фалшифицира маслена гладка текстура . "Повечето хора имат поне една-две бръчки, леки изтънявания или нещо подобно."

"Хората трябва да осъзнаят, че снимки на знаменитости като тази често се фотошопират. Дори не се опитвайте да им подражавате - това е тотално нереалистичен стандарт за красота“, заключава експертът. Скорошно проучване на университета Йорк в Торонто, Канада, установи, че красавици като Ким и по-малката й сестра Кайли Дженър, 24, са допринесли за нарастването на телесното недоволство сред младите жени, които не могат да имитират прочутите форми на пясъчен часовник и бутилка кока-кола без козметична хирургия. "Важно е всеки, който види това, да осъзнае, че [Ким Кардашиян] е част от индустрия, която има за цел всяка снимка да изглежда възможно най-привлекателна. И поради това повечето от снимките са фотошопирани - това скоро няма да се промени.“

Ето ги и останалите снимки на Ким за изданието; споделете в анкетата мнение за фотошопа тук и въобще - как ви действа?

Анкета

Че е фотошоп, фотошоп е, но...

More Celebrities

Внезапно слабичката Кейти Пери и пак ли за онова лекарство става въпрос

Celebrities преди 1 ден

Кейти Пери и силно вталената й фигура, демонстрирана в прозрачна мрежеста рокля на музикалните награди iHeartRadio 2024 възбудиха добре познатия ни шум около "обичайния заподозрян" - Оземпик. 

Pre-Fall 2024 на Dior и всички звездни гости на Мария Грация Кюри

Celebrities преди 1 ден

На 15 април в Ню Йорк беше показана предесенната колекция на френската модна къща Dior. Творческият директор Мария Грация Кюри събра на първия ред куп на шоуто в Бруклинския музей куп звездни посланици на марката.