Кели Хюз стана първият модел, който показва белега от цезарово сечение във фотосесия за SI

Кели Хюз стана първият модел, който показва белега от цезарово сечение във фотосесия за SI

Кели Хюз е първата жена, чийто белег от цезарово сечение се вижда под банския. Снимките са на Sports Illustrated.

 

В 58-годишната история на изданието за бански костюми на Sports Illustrated Swimsuit тази e годината, 2022-ра, в която за пръв път е показан този толкова важен белег. 

Честта се падна на пищната руса Кели Хюз, 42, която позира в няколко модела бикини за фотосесията на плаж в Маями (четете още: Мей Мъск и останалите за SI Swimsuit 2022, освен фотошопираната Ким).
 

 

Кели има 3-годишен син, прекрасен рус ангел. Моделът обаче твърди, че заради белега от цезаровото сечение не се е чувствала уверена в тялото си. „Борех се с несигурността от  белега, защото съм модел, а имах много трудно възстановяване. Усетих истинската сила на белега си едва след като го приех“, написа тя в Instagram.

"Всъщност, тези снимки са много повече от просто снимки за мен. В момента в обществото ни се случва чудо, ние сме много по-солидарни към различията си, много по-възприемчиви към липсата на перфектност. И това е прекрасно! Да покажа белега от раждането за пръв път в историята за мен е чест, която не може да се сравни с нито едно преживяване в кариерата ми", допълни Кели. 

 

Коментари: 0

За да коментираш, е необходимо да влезеш в профила си. Ако все още нямаш такъв, използвай линка "Регистрация" по-долу.