Следва

Скепта: „Щастлив съм и съм в мир със себе си"

Къси панталонки + риза: секси Меган Маркъл и омагьосаният принц

Принц Хари се състезава в две игри на поло в Калифорния и, както винаги, съпругата му Меган Маркъл бе там  

Celebrities преди 1 година

40-годишната бивша актриса се появи на събитията в две шикозни монохромни комбинации. Стайлингът се състои от къси шорти, ризи, ниски сандали. Колан, очила, малко бижута, фриволно настроение допълват иначе савсем класическата лятна версия на обичайното средностатистическо обличане. Принцът видимо също е в отлично настроение, всички са радостни и греещи, затова и заключаваме: на човек нищо повече от чифт-два къси гащи, две ризи, съвършен климат и принц за съпруг не му трябва.    

 

More from View Sofia

Адът в Сеул: кошмарни кадри на безпомощни младежи навръх Хелоуин

All About Life преди 1 година

Мащабен сблъсък на многохилядна тълпа уби най-малко 154 души в Сеул, Южна Корея, а стотици други са ранени, някои критично. Трагедията се разигра в събота и се оказва най-голямата подобна драма в историята на азиатската страна. Болниците са претъпкани с ранени след фаталния сблъсък на повече от 100 000 души, заклещени в тясна уличка по време на празненствата за Хелоуин  

More Celebrities

Внезапно слабичката Кейти Пери и пак ли за онова лекарство става въпрос

Celebrities преди 1 ден

Кейти Пери и силно вталената й фигура, демонстрирана в прозрачна мрежеста рокля на музикалните награди iHeartRadio 2024 възбудиха добре познатия ни шум около "обичайния заподозрян" - Оземпик. 

Pre-Fall 2024 на Dior и всички звездни гости на Мария Грация Кюри

Celebrities преди 1 ден

На 15 април в Ню Йорк беше показана предесенната колекция на френската модна къща Dior. Творческият директор Мария Грация Кюри събра на първия ред куп на шоуто в Бруклинския музей куп звездни посланици на марката.