Следва

„Просто ВКУСНО“ - една вълшебна поредица за чудния свят на Glenmorangie

WIN IT: Idole-ът на всички парфюми!

WIN IT!

All About Life преди 2 години

Idole-ът на всички парфюми, изтъкан от круша, бергамот, роза, жасмин, бял мускус и ванилия, креация на френския козметичен Цар, Lancome, е всичко, което искате върху кожата си. Le Parfum за влюбване. Le Vivre за преживяване.

Той ще е за един от вас, който отбележи в коментар трима души, дори само за да му завидят, и ни сподели кой е неговият вечен, незабравим, въздействащ, вдъхновяващ Idole. Победителят обявяваме на 23 май 2022 г., понеделник - за най-сексапилното и нежно начало на седмицата! 

More All About Life

Безупречен: стилът на Рая Назарян, новия Парламентарен председател

All About Life преди 9 часа

Рая Назарян е председателят на Народното събрание, избран по-рано днес с гласовете на 131 от депутатите. Харесваме тази красива жена, защото, точно както подобава на зодията ѝ - Дева, работи фино, зад кулисите, без непременна нужда от публичност и очевидно ефективно, за да бъде предложена за най-високия пост в държавата от коалицията, която спечели изборите на 9 юни - ГЕРБ-СДС.

Тенис любов и ок ли е любимият да е партньор и на корта

All About Life преди 1 ден

Две известни тенис двойки – Кейти Бултър и Алекс Де Минор, и Стефанос Циципас и Паула Бадоса, вече, уви, разделени, много често се състезават на смесени двойки на Уимбълдън, който стартира на 1 юли тази година. Но ок ли е играчите да смесват бизнеса судоволствието?  

Керхер представи звеното си за консултация, изграждане и поддържане на “Автомивки”, част от направление “Специален бизнес”

All About Life преди 1 ден

Керхер организира представяне и демонстрация на оборудването за измиване на автомобили - четкови портални и мивки на самообслужване. Експертите на немската компания показаха методологията за правилно измиване на автомобила, когато почистваме сами колите ни. Те обърнаха внимание, че е важно първо да изплакнем автомобила, след това да нанесем препарат отдолу-нагоре, да измием автомобила с четка или гъба, и отново да изплакнем отново отдолу-нагоре.

Възходът на съвременния стоицизъм

All About Life преди 3 дни

В разгара на многопосочните кризи, една древногръцка философия, която се застъпва за устойчивост и приемане, идва отново на мода. Всеотдайният стоик Наташа Бърд задава въпроса доколко принципите всъщност ни служат, на нас и на света, в който живеем.