Следва

Go on, take a nude: няма нищо лошо в голите снимки, съветите на специалист как да ги направим идеално

Love on the Red Carpet: Адриана Лима, корема, бащата, Balmain

Първо Риана, сега и Адриана. Новата бременна класика е тук. 

Celebrities преди 1 година

Изданието на Филмовия фестивал в Кан за тази година е в ход, първата бляскава и вълнуваща вечер мина (четете още: Кан 2022: най-красивите тоалети от червения килим на 75-ото издание), the show goes on! Снощният график на събитието включваше световната премиера на Top Gun: Maverick (с участието на екшън звездата Том Круз), което събра на червения килим знаменитости като Дженифър Конъли, Виола Дейвис и Ева Лонгория, всички много стилни, но супермоделът Адриана Лима наистина го затвори вратата след себе си, както се казва. Неин кавалер е гаджето й Андре Лемерс, а всичко в тоалета е преценено така, че да подчертава нарастващото й бременно коремче. Не казваме наистина, че Адриана иска да е Риана, но със сигурност мислено благодари на певицата, че подложи крак на "не-бременната" мода и голия корем - пишем го Новата класика.


Много бременна с трето, Адриана Лима изгря на модния подиум за Wang


Одеянието на Адриана е дизайн на Оливие Рустейн за Balmain, специално сътворен за случая. Основната характеристика на дългия до пода силует е "дупката", привличаща погледа към предстоящото да се роди бебе на влюбените. "Бременността не трябва да означава жертва на дизайнерски брандове и модни форми!" казва всичко тук.

Комфортно, красиво и влюбено - още снимки на А.Л., бебето и бащата са надолу >>>

More Celebrities

Внезапно слабичката Кейти Пери и пак ли за онова лекарство става въпрос

Celebrities преди 1 ден

Кейти Пери и силно вталената й фигура, демонстрирана в прозрачна мрежеста рокля на музикалните награди iHeartRadio 2024 възбудиха добре познатия ни шум около "обичайния заподозрян" - Оземпик. 

Pre-Fall 2024 на Dior и всички звездни гости на Мария Грация Кюри

Celebrities преди 23 часа

На 15 април в Ню Йорк беше показана предесенната колекция на френската модна къща Dior. Творческият директор Мария Грация Кюри събра на първия ред куп на шоуто в Бруклинския музей куп звездни посланици на марката.