Амбър Хърд призна, че е излъгала в съда и не е похарчила 7-те милиона, получени от Джони Деп, за благотворителност

Амбър Хърд призна, че е излъгала в съда и не е похарчила 7-те милиона, получени от Джони Деп, за благотворителност

Делото между Амбър Хърд и Джони Деп остава една от най-обсъжданите холивудски теми

 

След следващата среща нови подробности попаднаха в пресата. И така, Амбър Хърд призна, че преди това е лъгала в съда и все още не е прехвърлила за благотворителност парите, които е получила от Джони Деп като компенсация. По време на бракоразводната процедура на двойката през 2016 г. беше постигнато споразумение за 7-те милиона, а средствата на Амбър бяха изплатени изцяло до 2018 г. Тогава тя обеща да дари тези пари на благотворителна фондация.

Сега обаче актрисата каза, че именно Деп е виновен за това, че не може да преведе пари за благотворителност. Всичко се дължи на факта, че актьорът я съди - сега Деп иска 50 милиона долара от Амбър.

Не успях да направя това дарение, защото Джони Деп ме съди от 2019 г. Все още напълно възнамерявам да изпълня всичките си обещания, но за това е необходимо той да спре да ме съди, каза Амбър.


„Боря се да бъда чута": Амбър Хърд и процесът дотук


Преди това тя обеща 7-те милиона за благотворителни каузи, разделяйки ги между две организации: Американския съюз за граждански свободи (ACLU) и Детската болница в Лос Анджелис. Хърд е заявявала няколко пъти, включително под клетва по делото за клевета на Деп през 2020 г. в Обединеното кралство, че е дала цялата сума за благотворителност.

По-късно обаче Деп разбра, че Хърд е присвоила парите: като доказателство той представи в съда копие от писмо, написано от лечебно заведение, в което ръководството на болницата се интересува дали актрисата планира да преведе средствата. Шефът на ACLU също свидетелства в съда, че организацията не е видяла обещаните 3,5 милиона. Той заяви, че общо 1,3 милиона долара са дарени от името на Хърд, от които 350 000 долара са дарени директно от нея, 100 000 долара от Деп и 500 000 долара от Илон Мъск на нейно име. Хърд се срещаше с милиардера след раздялата с Деп.

Актрисата коментира и друг сензационен епизод от съвместния си живот с Деп, като отхвърли обвиненията за дефекация в брачното легло. Актьорът твърди, че по този начин Амбър му е отмъстила след кавга. На процеса тази версия беше потвърдена и от бодигарда на Деп, заявявайки под клетва, че Хърд му е признал това. Преди това актрисата отричаше участието си в тази история, а сега каза, че за всичко е виновен йоркширският териер, който страдал от чревни проблеми.

Въпреки че Деп и Хърд вече се срещнаха няколко пъти в съда като част от новото производство, мрежата обърна внимание на факта, че Джони нито веднъж не погледна Амбър. По време на новата среща стана известно каква е причината. Джони Деп да избягва зрителния контакт с Амбър Хърд по време на процеса - през 2016 г. той се заклева, че тя никога повече няма да види очите му. Това стана ясно по време на разпита на Хърд от адвоката на Деп Камила Васкес. Тя попита актрисата: "Той ти обеща, че никога повече няма да видиш очите му. Вярно ли е?"

Хърд отговори, че не помни такова нещо. Тогава в съдебната зала беше пуснат аудиозапис, направен през 2016 г. в хотелска стая в Сан Франциско. На записа се чува Хърд да се опитва да прегърне Деп, но когато той отказва, тя казва: „Моля, искам просто да те прегърна и да кажа довиждане“. А Деп отговори: "Аз съм нищо за теб и винаги ще бъда нищо за теб. Никога повече няма да видиш очите ми."

Изслушванията се провеждат в окръжния съд на окръг Феърфакс (Вирджиния) от април тази година. Джони Деп заведе дело за клевета на стойност 50 милиона долара срещу Хърд заради нейната статия във Washington Post, в която тя говори за опита си с домашно насилие по време на брака с Деп. Поради това актьорът беше изправен очи в очи с реален професионален бойкот в Холивуд.

Коментари: 0

За да коментираш, е необходимо да влезеш в профила си. Ако все още нямаш такъв, използвай линка "Регистрация" по-долу.