Капсули за красота: 4 пробиотика за проблемна кожа

Капсули за красота: 4 пробиотика за проблемна кожа

Защо трябва да включите пробиотиците в рутината си за красота? И как да го направите най-ефективно?

 

След като установихме, че Кейт Бланшет не пропуска и ден без пробиотици, в резултат на което изглежда така, както изглежда на 53 и с 4 деца, решихме да се поразровим в темата детайлно. 

Какво е това и как работи?

В тялото си имаме както полезни, така и вредни бактерии. Пробиотиците са от първите. Те спомагат за поддържането на здравословен тонус в клетките и осигуряват безценна помощ при производството на хиалуронова киселина, за която се знае, че е ключът към еластичната и тонизирана кожа. Веднага след като производството на хиалуронова киселина достигне нормална стойност, кожата става по-хидратирана, а защитните й функции стават няколко пъти по-ефективни. Така че, в жегата или лошото време, той лесно се среща с атаката на токсини и патогени и започвате да се гледате в огледалото много по-уверено.

След като разбрахме ползите от пробиотиците, е време да решим кои от тях да включим в рутината си за красота. Пробиотиците могат да се консумират както вътрешно за предотвратяване проблемите на храносмилателната система, така и да се прилагат външно. За тези, които избират втория път, предлагаме избор от четири пробиотика, подходящи за всеки тип кожа (четете още: "Нашта" система 4-2-4: как постигаме фантастичния тен на корейките).

Млечнокисели бактерии

Коментари: 0

За да коментираш, е необходимо да влезеш в профила си. Ако все още нямаш такъв, използвай линка "Регистрация" по-долу.