Следва

Володимир Зеленски е най-влиятелният мъж на 2022 според TIME

Диамантите са най-добрите приятели на момичетата: Ан Хатауей и Джулия Робъртс в Кан

О, слабост, твойто име е жена! 

Celebrities преди 1 година

Въпреки сравнително скучното начало - много звезди отсъстваха от церемонията по откриването на филмовия фестивал в Кан - червеният килим става все по-интересен с всеки изминал ден. На 19 май на Лазурния бряг се състоя премиерата на филма „Времето на Армагедон“, в който Ан Хатауей има главната роля. Логично, именно тя се превърна в главната звезда на червения килим.


Кан 2022: най-красивите тоалети от червения килим на 75-ото издание


Актрисата заложи на блестящ в бялото си тоалет на Armani Privé. Белият цвят ни най-малко не прави Ан да изглежда пухкава, както обичайно се случва, напротив, акрисата е зашеметяваща. Специален чар добавя масивното бижу на шията, от серията на Bulgari - Mediterranean Reverie. В социалните си мрежи представители на марката веднага се похвалиха, разказвайки историята на това нечовешки луксозно колие със сапфир с тегло 107 карата.


„Дяволът носи Прада”: 15 години оттогава с 15-те най-емблематични дрехи или защо този филм няма да бъде забравен


По отношение броя на заслужените аплодисменти, във въпросната вечер с Ан можеше да се мери единствено Джулия Робъртс. 54-годишната звезда избра черен фрак на Louis Vuitton със сатенени ревери и разкроен панталон. Основният детайл, освен ослепителна усмивка, бе ефектното колие от Chopard с гигантски жълт диамант. Абсолютно  зашеметяващо бижу! 


Незабравимите кино костюми: червената рокля на Джулия Робъртс в Pretty Woman


При цялото си желание не можем да се уточним кой от двата едновременно представени тоалета на Кроазет ни харесва повече. Същото се отнася и за всеобщите световни нагласи - колегите из западните медии също се затрудняват да си изберат фаворит. Затова оставяме мнението в последната му, най-висша фаза, на вас, читателите - отговорите в анкетата >>> 

 

Анкета

И Ан, и Джулия са завършени и все пак:

More Celebrities

Драма и възторг: Катрин и всички други принцеси на Уелс в историята

Celebrities преди 10 часа

В историята е имало само 10 принцеси на Уелс. Въпреки че въпросните знатни дами вляха в монархията нова кръв и интелигентна различност, всички те са източник на очарование и... скандални клюки.