Следва

На гости в Yettel Town с Мария Маринова, It’s a Journey

Кан 2022: Наоми Кембъл, Алесандра Амброзио, Адриана Лима, Наталия Водянова - жените ли да гледаме, роклите им ли

Във Франция продължава поредица от социални събития, съпътстващи  филмовия фестивал в Кан, с дълги списъци с влиятелни гости от света на киното и модата, и не само.

 

 

Celebrities преди 1 година

И така, в един от луксозните хотели на Френската Ривиера, на 21 май се проведе тържествена вечеря, посветена на постиженията на жените в киното. Сред звездите, които присъстваха, бяха Наоми Кембъл и Алесандра Амброзио, между другото, сякаш наговорили се, в розово и флорално и двете.

 


Алесандра Амброзио


Наоми Кембъл

В същия ден на гала вечерята Chopard Loves Cinema, в пълен блясък, както изисква Кан, се появиха отново бременната Адриана Лима, неостаряващата Наталия Водянова, звездата от Squid Game Лий Джонг-Дже и Кийра Чаплин, внучка на легендарния комик Чарли Чаплин (четете още: Профил/Анфас: Чудото - КИЙРА ЧАПЛИН). 


Андре Лемерс и Адриана Лима


Наталия Водянова


Лий Джонг Дже


Кийра Чаплин

More Celebrities

Бианка Ченсори облечена, първа поява след нападението в Дисниленд

Celebrities преди 14 часа

Кание Уест и Бианка Ченсори направиха първата си публична поява след нападението над Бианка в Дисниленд. Двойката беше забелязана в Лос Анджелис в необичаен за тях вид: първо, Бианка е в солидно облекло, ако изключим къси велосипедни шорти, второ, Кание, отговарящ на образа на жена си, е в светли дрехи, въпреки че обикновено носи черно.