Balenciaga и Adidas в едно е тук, за да свърши за часове

Balenciaga и Adidas в едно е тук, за да свърши за часове

Обикновено сме измъчвани да чакаме седмици, понякога и месеци, докато първо анонсират, после пуснат в продажба и най-накрая - успеят да пласират изцяло различните си колаборации разнообразни заслужили дизайнери. Но не и този път. Новото партньорство на Balenciaga и Adidas е замислено, реализирано и разпродадено като бестселър. Вижте >>>

В неделя, 22 май, емблематичните марки дебютираха съвместните си усилия на ревюто на колекцията Balenciaga Resort 2023 в Ню Йорк и веднага станаха достъпни за пазаруване чрез уебсайта на Balenciaga.

Колекцията от 33 части съчетава безпроблемно характерния мотив с тройни райета на Adidas с обемните силуети на Balenciaga. От огромни анцузи до гигантски маратонки, налице е съвпадение, случило се в идеалния момент в рая на високата мода, което със сигурност ще се разпродаде. Списъкът с колекционерски дизайни беляза незабравимо историята на модата, след като моделите превзеха търговския етаж на Нюйоркската фондова борса за първи път, носещи латексови и изцяло покриващи лицата бодита, комбинирани с тениски Adidas в NYSE обителта.

Ако искате да се сдобиете с един от сиучърите за 595 долара или шапка за 350, тичайте, не просто крачете, към уебсайта, преди да е станало твърде късно.


$2,350


$750


$995

Коментари: 0

За да коментираш, е необходимо да влезеш в профила си. Ако все още нямаш такъв, използвай линка "Регистрация" по-долу.