Следва

Линда или Лена предвид събитията: gossip girls анкета

Кан 2022: зеленото на Тина Кунаки и още: Венсан Касел, Кристен Стюарт, Емили Ратайковски или премиерата на „Престъпления на бъдещето“

В понеделник в Кан се състоя премиерата на филма на режисьора Дейвид Кроненбърг "Престъпления на бъдещето"

 

Celebrities преди 1 година

Шарън Стоун, Венсан Касел, придружени от съпругата си Тина Кунаки, Кристен Стюарт , Емили Ратайковски, Маги Джиленхол и други излязоха по повода на червения килим (четете още: Best of Beuty: най-красивите лица на фестивала в Кан 2022).


Тиа Кунаки и Венсан Касел

Действието на филма се развива в близко бъдеще, когато хората имат "синдром на ускорена еволюция", който им позволява да правят всякакви метаморфози с телата си. Мнозина започват да използват тези възможности за извършване на престъпления.

Във филма участват Виго Мортенсен, Леа Сейду и Кристен Стюарт.

По-рано в Кан се състоя премиерата на филма "Завинаги млади" на сестрата на бившата първа дама на Франция Карла Бруни, Валерия Бруни-Тедески. На премиерата присъстваха Шарън Стоун, Карла Бруни, бившият френски президент Никола Саркози, Ева Херцигова и др.

Тоалетите на звездите са бляскави, много елегантни, истинско вдъхновение. Но топ е мисис Касел - това тясно, прелестно, секси зелено, комбинирано с белите театрални ръкавици и екзотиката в косите е модно попадение, което ще запомним (четете още: Street Style вдъхновения: оперната ръкавица по улиците на Лондон, Париж, Копенхаген и другите).  


Шарън Стоун


Тина Кунаки и Венсан Касел


Леа Сейду


Емили Ратайковски


Леа Сейду, Виго Мортенсен, Кристен Стюарт


Кристен Стюарт


Ребека Хол


Наталия Осман


Джесика Мишел


Евгения Кузмина

More from View Sofia

Бащата на Джефри Дамър ще съди Netflix: "шоуто романизира престъпленията на сина ми"

Celebrities преди 1 година

Бащата на Джефри Дамър, Лионел Дамър, 86, планира да съди Netflix. Услугата за стрийминг наскоро пусна 10-серийната игрална поредица за неговия син, Monster: The Jeffrey Dahmer Story, която моментално се превърна в хит

Сготви ми, бабо, киселец, оказа се, че е суперхрана!

Food преди 1 година

Според препоръките на СЗО най-здравословната храна е тази, която е специфична за определен регион. В тази връзка, пролетно-лятно, се сещаме за къщата на село и няколко свежи листа киселец, измити на чешмата и изхрупани за отрицателно време... да, киселецът е суперхрана (типична за България, а и за Украйна, между другото) - ето няколко рецепти с него!

More Celebrities

Бианка Ченсори облечена, първа поява след нападението в Дисниленд

Celebrities преди 22 часа

Кание Уест и Бианка Ченсори направиха първата си публична поява след нападението над Бианка в Дисниленд. Двойката беше забелязана в Лос Анджелис в необичаен за тях вид: първо, Бианка е в солидно облекло, ако изключим къси велосипедни шорти, второ, Кание, отговарящ на образа на жена си, е в светли дрехи, въпреки че обикновено носи черно.