Три факта за колието на Наоми Кембъл, което се обсъжда из цял Кан

Три факта за колието на Наоми Кембъл, което се обсъжда из цял Кан

Ексклузивно колие Bvlgari Serpenti Ocean Treasure, от което не можете да откъснете очи

 

Снощи обективите на всички фотографи и погледите на присъстващите бяха приковани към невероятната Наоми Кембъл, която се появи на премиерата на Decision To Leave на режисьора Пак Чхан Ук. За да излезе на червения килим, супермоделът избра дълга рокля, изцяло бродирана с пера. Стилистите подчертаха дълбокото деколте на роклята с ексклузивното колие Serpenti Ocean Treasure от новата колекция кутюрни бижута Bvlgari Eden The Garden of Wonders, от което е невъзможно да откъснете очи. Събрахме някои факти за това неподлежащо на описание съвършенство. 

Най-важните три факта за огърлицата Serpenti Ocean Treasure

1. Колието Serpenti Ocean Treasure е част от новата колекция от кутюр бижута на Bvlgari The Garden of Wonders, празнуваща величието на майката природа в нейните редки и красиви форми и явления.

2. Дизайнът на колието Serpenti Ocean Treasure съчетава два символа на Bvlgari: грацията на гърчеща се змия и красотата на океана.

3. Течните очертания на змията са инкрустирани с ослепителни диаманти, а в устата на змията се люлее изключителна плячка: 61,30 карата капкообразен сапфир от Шри Ланка, който пленява с перфектната си форма и ярко синьо.

Колието Serpenti Ocean Treasure в тоалета на Наоми бе перфектно съчетано с пръстен със сапфир и диаманти от същата колекция Bvlgari Eden The Garden of Wonders и елегантни обеци.

 

Коментари: 0

За да коментираш, е необходимо да влезеш в профила си. Ако все още нямаш такъв, използвай линка "Регистрация" по-долу.